search

Ons nieuws van zaterdag 23 juli 2016

'Bojack Horseman' krijgt een vierde seizoen
Series / Nieuws

'Bojack Horseman' krijgt een vierde seizoen

Het derde seizoen is net toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Het is een goede week voor fans van de serie Bojack Horseman. Op de dag dat het derde seizoen beschikbaar werd gesteld op streamingdienst Netflix, werd op de Twitter van de serie aangekondigd dat er een vierde seizoen zal komen.

"guys. season 4... it's happening! #ibingedtoohardlastnight #thankyoutomyfans #hopeyouarelovingseason3" stond er op de Twitter met een beeld van een vier bestaande uit allemaal lege bierflesjes. Dat beeld kun je hieronder bekijken.

BoJack Horseman gaat over een ster, die betere tijden heeft gekend. Het paard probeert een comeback te maken in Hollywood, maar dat is niet zo gemakkelijk. Zeker niet omdat hij ook zijn eigen persoonlijke problemen moet aanpakken. De stemmen worden ingesproken door onder meer Will Arnett, Aaron Paul, Alison Brie en Amy Sedaris.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
BBC maakt 'Les Misérables' serie
Series / Nieuws

BBC maakt 'Les Misérables' serie

Van de makers van War & Peace!

De BBC gaat een nieuwe zesdelige miniserie maken, gebaseerd op Victor Hugo's Les Misérables. De negentiende eeuwse klassieker wordt door velen erkend als een van de beste boeken ooit geschreven. De verfilming past in het rijtje van andere klassiekers die de BBC naar het kleine scherm gebracht heeft, en zal vermoedelijk gaan lijken op War & Peace.

Charlotte Moore, Director of BBC Content, vertelde hierover: "Andrew Davies zal met zijn buitengewone vaardigheid in het verfilmen van boeken de wereld zijn visie op het beroemde Les Misérables brengen, met een moderne en gelaagde blik op Victor Hugo's meesterwerk. Kijkers kunnen dezelfde kwaliteit en schaalgrootte verwachten van het team achter War & Peace, in dit epische verhaal van vergiffenis en de helende kracht van liefde."

Gedurende zes uur brengt de serie het verhaal van Jean Valjean tot leven. Hij is een voormalig gevangene, die niet aan de schaduw van zijn verleden kan ontsnappen en meedogenloos nagezeten wordt door de politieagent Javert. Verder speelt een deel van het verhaal zich af tegen de achtergrond van de revolutiepoging in juni 1832.

Castleden zijn er nog niet, maar vermoedelijk worden er snel namen bekend gemaakt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Neil Gaimans 'Interworld' wordt tv-serie
Series / Nieuws

Neil Gaimans 'Interworld' wordt tv-serie

Universal Cable Productions (Mr. Robot, The Magicians) zal het project ontwikkelen.

Na het succes van Mr. Robot en The Magicians heeft Universal Cable Productions de smaak te pakken en ontwikkelen ze momenteel een reeks nieuwe projecten.

Het nieuwste project dat ze hebben aangekondigd is een tv-serie gebaseerd op Neil Gaiman en Michael Reeves' fantasy-/scifi-boek Interworld. Het verhaal gaat over een tiener genaamd Joey Harker, die door verschillende dimensies kan reizen. Elk van deze dimensies bevat een andere versie van Joey, soms een oudere of jongere versie, dan weer een ander geslacht of zelfs een ander type levensvorm.

Gaiman en Reeves zullen dienst doen als uitvoerend producenten, samen met Hamilton-producenten Jeffrey Seller en Flody Suarez. Universal Cable Productions ontwikkelt momenteel ook een serie gebaseerd op de strip The Umbrella Academy, maar ook volledig nieuwe series zoals The Woods. Bushido en The Good Neighbors.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser 'Game of Thrones' seizoen 7
Series / Trailer

Eerste teaser 'Game of Thrones' seizoen 7

En er is een hilarische blooper reel!



Velen hadden ongetwijfeld gehoopt dat tijdens het HBO Comic Con panel rond Game of Thrones de releasedatum van het zesde boek in de reeks van George R.R. Martin onthuld zou worden. Dat mocht niet zo zijn, maar in ruil daarvoor zijn er wel twee geinige video's Bovenaan zie je een video die alvast vooruitblikt op de productie van het zevende seizoen en onderaan een mooie blooper reel.

We zullen nog pak 'm beet een maand of elf moeten wachten op deze zevende reeks, die zeven afleveringen krijgt. HBO begint later met de productie, om ook zonnige plekken als Spanje en Kroatië wat grimmiger te laten lijken. In ruil voor de langere wachttijd is er dus alvast een kleine teaser en kunnen we vermoedelijk afleveringen met veel meer veldslagen en epische scènes verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.