search

Ons nieuws van vrijdag 29 juli 2016

Ghost Rider komt naar 'Agents of SHIELD'
Series / Nieuws

Ghost Rider komt naar 'Agents of SHIELD'

In de categorie nieuwtjes die we gemist hadden...

Het is een nieuwtje dat we gemist hebben door de drukte rond de San Diego Comic-Con, maar jullie niet wilden onthouden. Marvel en ABC brengen het personage Ghost Rider naar het vierde seizoen van Agents of SHIELD. Het personage gaat gespeeld worden door Gabriel Luna. Robbie Reyes, zoals de Ghost Rider eigenlijk heet, zal daarmee voor het eerst te zien zijn op televisie.

Het personage was in twee films te zien van Marvel: Ghost Rider (2007) en vervolg Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012). Hij is een bovennatuurlijke entiteit die bezit neemt van het lichaam van de Ghost Rider, een persoon die elke nacht opgeslokt wordt door vlammen en op een vurige motorfiets op zoek gaat naar mensen die schuldig zijn aan misdrijven.

Het is niet zeker vanaf welke aflevering Luna de rol speelt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uiterlijk Superman in 'Supergirl' onthuld!
Series / Foto's

Uiterlijk Superman in 'Supergirl' onthuld!

Bekijk Superman & Supergirl samen op de foto.

The CW en DC Entertainment hebben de eerste blik op Tyler Hoechlin in Supergirl vrijgegeven. Hij speelt de beroemde neef van Kara (Melissa Benoist), Superman genaamd. Op de foto zien we het duo samen staan.

"Greg [Berlanti] en ik wilden al langer samenwerken met Tyler, dus dit was perfect, want Tyler is Superman," vertelde uitvoerend producent Andrew Kreisberg al eens over de casting. "We zijn erg blij zo'n geweldige acteur toe te mogen voegen aan het nalatenschap van dit iconische personage."

Eerder was het personage al te zien in de serie, middels bijvoorbeeld tekstberichten, maar zijn gezicht kregen we geen enkel moment te zien. Dat had er vermoedelijk mee te maken dat Warner Bros. niemand op televisie wilde zetten als vervanger van Henry Cavill, die in de films de rol van Superman speelt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom Netflix 'Agent Carter' niet oppikte
Series / Nieuws

Waarom Netflix 'Agent Carter' niet oppikte

Spoilers: het heeft niets met creativiteit te maken.

Het was iets waar veel fans op hoopten: dat Netflix de Marvel-serie Agent Carter zou oppikken voor een derde seizoen. De serie werd namelijk geannuleerd bij ABC, ondanks een flinke fanschare. Maar Ted Sarandos van Netflix legt nu uit waarom dat niet is gedaan:

"We zoeken echt originele merken om eigenaar van te worden. Als het aankomt op Marvel, hebben we al een reeks merken en dat is eigenlijk de grote reden waarom. Daarnaast is het soms wat ingewikkeld om bij Marvel een show op te pikken en dan wereldwijd te vertonen, ook nadat die geannuleerd is. Sommige van die partners zenden het nog altijd uit, dus zij zouden dan stellen onder de deal te vallen. Helaas kwam het dus meer neer op een zakelijke keuze dan een creatieve."

Kortom: Netflix kon de serie niet oppikken omdat het dan echt de wereldwijde rechten wil hebben. Als andere zenders stellen onder een uitzenddeal te vallen, kan Netflix de serie al niet makkelijk wereldwijd naar abonnees brengen en dat is niet meer de moeite waard, nu de streamingdienst overal beschikbaar is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen nieuw seizoen 'Daredevil' voor 2018
Series / Nieuws

Geen nieuw seizoen 'Daredevil' voor 2018

En ook Jessica Jones zal nog even op zich laten wachten.

Marvel en Netflix timmeren samen hard aan de weg met een reeks televisieseries. Tot nu toe zijn er telkens twee per jaar uitgekomen en het lijkt erop dat 't voorlopig zo blijft. Dat houdt ook meteen in dat het nog wel even kan duren voordat het derde seizoen van Daredevil uit gaat komen. Ook zouden het tweede seizoen voor Jessica Jones en het eerste van The Punisher nog wel even op zich laten wachten.

Dit jaar kregen we al een tweede seizoen van Daredevil voorgeschoteld en voor september staat de eerste reeks rond Luke Cage gepland. Daarna volgt een serie rond Iron Fist en eind 2017 krijgen we The Defenders. Daarna zal er pas gekeken worden naar Jessica Jones en Daredevil, waarmee die seizoenen dus minimaal tot 2018 op zich zullen laten wachten.

Gelukkig kunnen fans er wel vanuit gaan dat we lang van te voren in The Defenders beelden te zien krijgen van Matt Murdock en Jessica Jones. Vinden jullie het erg om tot 2018 te moeten wachten op de nieuwe seizoenen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.