search

Ons nieuws van donderdag 8 september 2016

Seizoen 3 is laatste voor Tyrant
Series / Nieuws

Seizoen 3 is laatste voor Tyrant

FX ziet geen brood meer in een vervolg.

FX heeft bekend gemaakt dat het niet verder wil met de serie Tyrant. Het derde seizoen wordt voor het netwerk dan ook het laatste. Fox 21 president Bert Salke heeft evenwel inmiddels gereageerd door te stellen dat de studio graag een andere partner zou vinden om de reeks alsnog verder te zetten. Dit belooft echter een behoorlijke opdracht te worden.

In een verklaring heeft FX CEO John Landgraf het volgende laten optekenen:

"De makers van de serie Tyrant hebben hun uiterste best gedaan om over drie seizoenen de Amerikaanse kijkers een goede indruk te geven van de verschillende facetten van het dagelijkse leven in het Midden-Oosten. We willen Howard Gordon evenals Chris Keyser en hun getalenteerde team inclusief de schrijvers, directors en de cast en crew evenals onze studio partners bij Fox 21 Television Studios bedanken. Zij hebben het ambitieuze verhaal van Tyrant met een ongelofelijke toewijding en respect opgepikt en uitgewerkt."

Volgde jij de serie Tyrant en ga je de reeks missen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Posters 'The Walking Dead' seizoen 7
Series / Posters

Posters 'The Walking Dead' seizoen 7

Er moet een hoge prijs betaald worden...

Eerder deze week was er een TV-spot voor het zevende seizoen van AMC-serie The Walking Dead. Die maakte duidelijk dat de groep van Rick Grimes moet omgaan met het verliezen van een geliefde onder de knuppel Lucille, die gebruikt wordt door slechterik Negan (Jeffrey Dean Morgan). Nieuwe posters laten zien dat er hoge kosten zijn voor Rick en de groep. "De prijs zal betaald worden" lezen we op een van de posters. Een andere heeft de woorden "De volgende wereld" erop gedrukt.







Dit seizoen zullen we zien hoe onze helden na het verliezen van een van hun vrienden het op willen nemen tegen Negan. Daarbij krijgen ze hulp van de mysterieuze Ezekiel, die een tijger met de naam Shiva als huisdier heeft. Op 23 oktober is de eerste aflevering van het zevende seizoen te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Synopsis premièreaflevering 'Agents of SHIELD'
Series / Nieuws

Synopsis premièreaflevering 'Agents of SHIELD'

Ghost Rider komt het de agenten moeilijk maken!

Kortgeleden was er al een eerste blik op Gabriel Luna als de Ghost Rider in Agents of S.H.I.E.L.D.. Nu het vierde seizoen bijna van start gaat, is er ook een synopsis voor de eerste aflevering van het seizoen.

In deze seizoenspremière, The Ghost, komt de Ghost Rider eraan en zal S.H.I.E.L.D. nooit meer hetzelfde zijn. Gastrollen zijn er voor Natalia Cordova-Buckley als Elena "Yo-Yo" Rodriguez, Gabriel Luna als Robbie Reyes, Mallory Jansen als Aida, Lorenzo James Henrie als Gabe, Briana Venskus als Agent Piper, Max Osinski als Agent Red, Ricardo Walker als Agent Prince, Edward Gelhaus als skinhead, Ian Hutton als Blondie, Blaise Miller als lab tech, Samuel Barajas als Felix, Bryan Rasmussen als warehouse manager, Wilson als Diego, Jen Kuo Sung als Chen, Jerry Ying als thug #1 en Lilli Birdsell als Lucy.

De aflevering is op 20 september in de Verenigde Staten op ABC te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Over en uit voor Feed the Beast
Series / Nieuws

Over en uit voor Feed the Beast

Tegenvallende cijfers gooien roet in het eten.

AMC heeft bekend gemaakt dat er dan toch geen tweede seizoen komt van de serie 'Feed the Beast'. De reden hiervoor zou terug te vinden zijn in tegenvallende resultaten. In een verklaring liet AMC het volgende optekenen:

'We waarderen de samenwerking met het team achter Feed the Beast enorm. Dit geldt zowel voor de showrunner Clyde Philips als voor David Schwimmer en Jim Sturgess. Ook onze studio partner Lionsgate dragen we uiteraard een warm hart toe. We zijn dan ook dankbaar dat we de mogelijkheid hebben gekregen om met deze talenten samen te werken. Helaas moeten we vaststellen dat de cijfers van het eerste seizoen gewoon niet goed genoeg zijn om deze reeks verder te zetten, hoe graag we dat ook zouden willen."

Het gemiddelde aantal kijkers van de reeks lag op zo'n 976.000 per aflevering. Het scoorde daarmee een 0.3 in de categorie 18-49. Was jij in het korte bestaan van Feed the Beast een fan van de reeks en zal je ze missen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.