search

Ons nieuws van dinsdag 6 september 2016

Alle titels eerste seizoen 'Luke cage'
Series / Nieuws

Alle titels eerste seizoen 'Luke cage'

Een een nieuwe foto van de hoofdrolspeler.

Showrunner Cheo Hodari Coker heeft de afgelopen weken de titels van de dertien afleveringen van Marvels Luke Cage onthuld en hieronder tref je ze allemaal. De titels grijpen terug op liedjes van Gang Starr.

1. "Moment of Truth"
2. "Code of the Streets"
3. "Who's Gonna Take the Weight?"
4. "Step in the Arena"
5. "Just to Get a Rep"
6. "Suckas Need Bodyguards"
7. "Manifest"
8. "Blowin' Up the Spot"
9. "DWYCK"
10. "Take it Personal"
11. "Now You're Mine"
12. "Soliloquy of Chaos"
13. "You Know My Steez"

Ook verscheen er een nieuwe foto van achter de schermen. Uiteraard wordt er gefocust op Mike Colter, de acteur die de titelrol speelt in de serie van Netflix. Vanaf 30 september zijn de afleveringen in je Netflix-account te vinden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twee nieuwe teasers 'The Fall' seizoen 3
Series / Trailer

Twee nieuwe teasers 'The Fall' seizoen 3

Hoofdrolspelers Gillian Anderson en Jamie Dornan keren terug voor het nieuwe seizoen.

Vandaag zijn er twee trailers van het derde (en laatste) vijf afleveringen durende seizoen van BBC Two's kritisch bejubelde thriller-serie The Fall online verschenen. Ten eerste hebben we een teaser van de BBC zelf, maar daarnaast ook een van het Ierse RTE One (waarvan de beeldkwaliteit te wensen overlaat). Beide trailers geven weinig weg over de plot, dus je kunt ze met gerust hart hieronder bekijken..

Hoewel de BBC nog een specifieke premièredatum moet aankondigen, liet acteur Jamie Dornan afgelopen week aan The One Show weten dat deze ergens eind deze maand zal zijn. Het netwerk heeft tot nu toe zijn schema tot 24 september vrijgegeven, maar tot die datum wordt The Fall nog niet vermeld.

Het derde seizoen zal een einde breien aan het kat-en-muisspel tussen Detective Superintendent Stella Gibson (Gillian Anderson) en Paul Spector (Dornan), dat een aantal jaren geleden begon. Beide acteurs hebben laten weten dolgraag verder willen te gaan met deze personages, maar bedenker Allan Cubitt (die elke aflevering van de drie seizoenen schreef en van de laatste twee regisseerde) wil de serie eindigen met een hoge noot.

Naast Anderson en Dornan keren alle andere reguliere castleden, inclusief John Lynch en Colin Morgan, op één na terug; Archie Panjabi zal namelijk niet meer te zien zijn als patholoog Reed Smith.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tv-spot 'The Walking Dead' seizoen 7
Series / Trailer

Tv-spot 'The Walking Dead' seizoen 7

Negan komt eraan.

Op het Facebook-account van de Nederlandse zender FOX is een tv-spot verschenen voor het zevende seizoen van The Walking Dead.

Klik hier om de spot te bekijken

Op 23 oktober gaat The Walking Dead verder waar het eerder dit jaar op 3 april stopte met de aflevering Last Day on Earth. We krijgen onder meer antwoord op wie Negan (Jeffrey Dean Morgan) heeft neergeknuppeld met zijn favoriete honkbalknuppel Lucille. De titel van de eerste aflevering van The Walking Dead seizoen 7 is nog niet onthuld.

Het is afwachten of er opnieuw een kijkersrecord verbroken kan worden. De eerste aflevering van het zesde seizoen wist voor het eerst geen record te boeken. Eerder eerste afleveringen deden dit wel. Het zesde seizoen liet gemiddeld gezien een lichte daling in de cijfers zien, maar is met gemiddeld 13,2 miljoen nog steeds indrukwekkend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspeelster 'Krypton' gevonden
Series / Nieuws

Hoofdrolspeelster 'Krypton' gevonden

Actrice Georgina Campbell speelt Lyta Zod.

Superhelden zijn ondertussen alomtegenwoordig op televisie. Denk maar aan Gotham op Fox, de hele DC-franchise op The CW en Marvel dat steeds meer series naar Netflix brengt. Syfy bestelde recent nog een pilot voor Krypton en heeft nu een nieuw castlid gevonden voor de serie.

Deadline schrijft dat de Britse actrice Georgina Campbell gecast is als Lyta Zod. Zij is een cadet in het militaire casten systeem van Krypton en de dochter van General Alura Zod. Lyta is echter niet tevreden met haar plek in de samenleving en heeft in het geheim een relatie met een lid van de El-familie, iemand met de naam Seg. Lyta Zod wordt een van de hoofdpersonen van de serie.

De show is bedacht en geschreven door David S. Goyer en speelt zich twee generaties voor de gebeurtenissen in Man of Steel af. We zien in de (daar overigens niet aan verbonden serie) hoe de in ongenade vervallen familie El en de Zods zich vermengen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' zoekt gat in chronologie
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' zoekt gat in chronologie

Producent legt uit waarom de serie zich voor Captain Kirk afspeelt.

Fans van de Star Trek-franchise zullen blij zijn dat de boel binnenkort terugkeert naar televisie. In januari gaat de nieuwe serie, Star Trek: Discovery in première en showrunner Bryan Fuller brengt met enige regelmaat nieuwe details naar buiten. Zo weten we dat het een prequel wordt op de allereerste serie.

Desgevraagd vertelde regisseur Nicholas Meyer, van Wrath of Khan, waarom men ervoor koos er een prequel van te maken. "Het ging erom dat we ruimte zochten in de chronologie en plek wilden hebben om te manoeuvreren en dingen te bedenken. Bryan wilde geen personages van andere series gebruiken en een ding dat zich 10 jaar voor Kirk afspeelt leek perfect."

Deel van het idee is ook "“ dat vertelde uitvoerend producent Brannon Braga een tijd geleden "“ dat er plausibele nieuwe technieken en ontwerpen zijn. Die kunnen gemakkelijk ontworpen worden als de serie zich niet te ver in de toekomst afspeelt. Star Trek: Discovery wordt in deze herfst nog opgenomen en krijgt 13 afleveringen.

De serie speelt zich tien jaar af voor de eerste missie van de Enterprise en zal volledig te streamen zijn op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen