search

Ons nieuws van maandag 12 september 2016

Vurige eerste blik op Ghost Rider!
Series / Foto's

Vurige eerste blik op Ghost Rider!

Eindelijk ook een blik op de Ghost-variant van Gabriel Luna's personage.



Een van de grootste verrassingen rond het vierde seizoen van Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. was dat acteur Gabriel Luna gecast werd als de Ghost Rider. Hierboven kan je eindelijk de eerste foto bekijken van Luna als die Ghost Rider.

In de show speelt Luna de Robie Reyes versie van Ghost Rider. Hij verscheen voor het eerst in 2014, in All-New Ghost Rider #1 van Felipe Smith en Tradd More, een comicreeks die slechts twaalf nummers kreeg en daarna geannuleerd werd.

Het debuut van Luna's Ghost Rider vindt al plaats in de premièreaflevering van het vierde seizoen van de ABC-serie. Het gaat om The Ghost, die op 20 september uitgezonden wrodt in de Verenigde Staten. De synopsis van de aflevering is kort, maar krachtig: De Ghost Rider komt eraan, waarna S.H.I.E.L.D. nooit meer hetzelfde zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
ABC & FX serie gecancelled
Series / Nieuws

ABC & FX serie gecancelled

We nemen afscheid van...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Slecht nieuws voor de fans van twee series op deze maandagmorgen. Allereerst heeft FX bekend gemaakt dat haar serie genaamd Sex&Drugs&Rock&Roll er na twee seizoenen mee ophoudt. Wat de reden precies is voor het cancellen van de reeks werd niet bekend gemaakt. FX weigert dan ook tot dusver ook maar enig commentaar.

Niet alleen Sex&Drugs&Rock&Roll wordt gecancelled, hetzelfde geldt eveneens voor de zomerse soap van ABC; Mistresses. Ondanks het feit dat de reeks er vier seizoenen op heeft zitten die relatief goed werden onthaald voelden de fans waarschijnlijk de bui al hangen. Tijdens de seizoensfinale van het vierde seizoen ging de oorspronkelijk ster van de reeks Yunjin Kim's Karen namelijk dood. Bovendien deden de kijkcijfers het lang niet meer zo goed als toen de serie voor het eerst op de televisie te zien was.De finale van het vierde seizoen trok bijvoorbeeld nog maar 2,5 miljoen kijkers en dat is heel wat minder in vergelijking met de eerste afleveringen die werden uitgezonden.

Was jij een fan van Sex&Drugs&Rock&Roll en / of Mistresses en ga je deze series missen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kleine rol voor Supergirl in The CW-crossover
Series / Nieuws

Kleine rol voor Supergirl in The CW-crossover

De eerste details zijn er!

Televisiezender The CW gaat zijn derde jaar in met crossovers tussen zijn DC-series. Komend jaar komt men met een crossover tussen vier series, The Flash, Arrow, Legend of Tomorrow en Supergirl. Tegenover IndieWire onthulde producent Greg Berlanti, min of meer het hoofd van de series, dat Sueprgirl een kleine rol krijgt in de show.

"Wat we proberen te doen, is een enkele productie te runnen, tussen drie andere producties door. Maar ze draaien allemaal als afzonderlijke producties. Dus we moeten uitzoeken hoe je de ene acteur daar kan lenen. We proberen ondertussen een coherent verhaal te vertellen: Supergirl maakt er deel vanuit, maar het verhaal begint er niet actief. Er zijn een paar personages die in haar aflevering verschijnen, maar het verhaal begint met The Flash, gaat over naar Arrow en daarna Legends of Tomorrow," aldus Berlanti.

Die is verder de verkeerdste niet natuurlijk en vertelde ook hoe men op dit moment zit met de plannen: "Op dit moment ontwerpen we net de slechterik. We zijn er nu mee bezig, maar het is niet te zien voor eind november. We hebben veel tijd nodig voor de visuele effecten. Vandaag had ik nog een script in handen van 180 pagina's. Het is een drie uur durend verhaal, bijna een miniserie."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verhaal 'Westworld' voor vijf seizoenen gepland
Series / Nieuws

Verhaal 'Westworld' voor vijf seizoenen gepland

Kortom: men heeft grote plannen.

Dat HBO grote plannen heeft met Westworld moge natuurlijk wel duidelijk zijn. Maar hoe groot was niet helemaal bekend. Nu wel: tegenover Entertainment Weekly vertelde James Marsden dat men begin dit jaar koos om de première uit te stellen om de schrijvers kan te geven de komende jaren te plannen.

"Het ging niet zozeer om het afronden van de eerste tien afleveringen, maar meer om het uitplannen van de volgende vijf of zes jaar," aldus Marsden. "We wilden dat alles precies goed uitgepland is, zodat tegen de tijd dat we onze seriefinale hebben, misschien wel vijf of zeven jaar in de toekomst, we daar al die tijd naartoe hebben kunnen werken."

Het is natuurlijk goed dat HBO dit doet, want sommige series waar geen einde voor bedacht was vooraf, eindigden niet zo goed als ze begonnen. Denk maar aan LOST, of misschien zelfs Battlestar Galactica, waarbij de schrijvers zichzelf een hoekje in schreven.

Als er verder nog iets is, dat dit nieuws duidelijk maakt, is het dat HBO hier torenhoge verwachtingen van maakt. Het lijkt er zelfs op dat men er vanuit gaat dat dit wel eens de volgende Game of Thrones wordt, dat nog zo'n twee jaar te gaan heeft en er dan mee ophoudt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beelden van Ghost Riders Hell Charger in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Video/clip/featurette

Beelden van Ghost Riders Hell Charger in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Dit keer geen motor.



Recent zagen we al een blik op het personage Robbie Reyes welke in het vierde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. zal veranderen in Ghost Rider. In de Marvel-serie zal hij te zien zijn in zijn auto Hell Charger. Via bovenstaande promo de eerste beelden van deze bolide.

De rol van Reyes a.k.a. Ghost Rider wordt gespeeld door Gabriel Luna (Matador). In de beelden zijn ook Daisy/Quake (Chloe Bennet), Fitz, (Iain De Caestecker), Mack (Henry Simmons) en Coulson (Clark Gregg) te zien. Ghost Rider rijdt vanaf op 20 september Agents of S.H.I.E.L.D. binnen. De aflevering heeft "The Ghost."

De kijkcijfers voor de serie zijn afgelopen seizoen weer iets minder geworden. Het lijkt er echter op dat Marvel vertrouwen blijft houden in de tv spin-off van het Marvel Cinematic Universe op het witte doek.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.