search

Ons nieuws van donderdag 15 september 2016

The King in clip Marvels 'Luke Cage'
Series / Video/clip/featurette

The King in clip Marvels 'Luke Cage'

Over twee weken is het zover.



Het lijkt het wachten echt waard. De eerstvolgende Marvel/Netflix-superheldenserie Luke Cage wordt namelijk erg sterk ontvangen en door critici al bestempeld als de beste tot op heden.

In Luke Cage keert de titelheld terug voor een eigen avontuur. Eerder was hij een regelmatig terugkerend gezicht in het eerste seizoen van Jessica Jones uit 2015. De rol van de onverwoestbare Cage wordt gespeeld door Mike Colter en hij neemt het op tegen Cornell "Cottonmouth" Stokes, een rol van Mahershala Ali (House of Cards). De laatste staat centraal in bovenstaande nieuwe clip.

Het dertiendelige Luke Cage-seizoen verschijnt op 30 september online op Netflix. Daarna volgen de series Iron Fist (2017), The Defenders (2017), The Punisher, Daredevil (seizoen 3) en Jessica Jones (seizoen 2). Mogelijk in een andere volgorde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
American Horror Story cast blijft groeien
Series / Nieuws

American Horror Story cast blijft groeien

Ook Jacob Artist zal te zien zijn in het zesde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De cast van het zesde seizoen van American Horror Story groeit aanzienlijk. Na eerdere bekendmakingen werd nu ook aangegeven dat Jacob Artist de cast zal vervoegen. Welke rol Artist precies zal spelen is tot dusver nog niet bekend. Jacob Artist wist onder meer bekendheid te verwerven door zijn rol in Glee. In het zesde deel van American Horror Story wordt hij herenigd met Ryan Murphy. Hij is immers niet alleen de maker van de musical van Fox, maar ook van het horror drama van FX.

Het was Artist zelf die zijn rol in American Horror Story bekend maakte. Hij deed dit door een foto op Instagram te posten van het eerste script. Het is absoluut niet de eerste keer dat Murphy er voor kiest om Glee acteurs te gebruiken in American Horror Story. Eerder verscheen bijvoorbeeld ook Darren Criss reeds twee episodes in Hotel. Bovendien maakte ook Matt Bomer reeds een keer z'n opwachting in Freak Show en Hotel. Ook in het aankomende zesde seizoen van de reeks zou hij bovendien te zien zijn.

Ben jij ook al zo benieuwd naar de mysterieuze rol die Artist zal krijgen in het zesde seizoen van American Horror Story?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
John Barrowman staat open voor terugkeer 'Doctor Who'
Series / Nieuws

John Barrowman staat open voor terugkeer 'Doctor Who'

Keert fanfavoriet Captain Jack Harkness terug?

Fans van BBC-serie Doctor Who kunnen massaal gaan duimen. Acteur John Barrowman stelt dat hij open staat voor een terugkeer naar de serie als fanfavoriet personage Captain Jack Harkness. Naar eigen zeggen heeft hij een speciale deal gemaakt om terug te kunnen keren.

"Ja, absoluut sta ik daarvoor open. Het is een serie en een genre dat mijn leven veranderd heeft. Ik houd er heel erg van en zou meteen ja zeggen als men me vraagt om terug te keren," aldus Barrowman. "En ook mijn producenten in de Verenigde Staten, voor wie ik nu Arrow maak, zeggen dat ze me het laten doen, mocht ik teruggevraagd worden."

Wel vraagt de acteur zich af of hij terug moet keren naar Doctor Who, of naar de spin-off Torchwood, waarin zijn personage een belangrijke rol speelt. "Ik zou het geweldig vinden om te doen. De eerste vraag die mensen mij altijd stellen is, 'Wanneer kom je terug naar Doctor Who?' of 'Wanneer komt Torchwood terug' en 'Zou jij je ermee bemoeien?'"

Nu maar hopen dat de BBC zijn fiat geeft…

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
FX bang voor merkschade 'American Horror Story'
Series / Nieuws

FX bang voor merkschade 'American Horror Story'

Men vreest dat de marketing meer kwaad dan goed gedaan heeft.

FX is begonnen met uitzendingen van American Horror Story, reeks zes. Eindelijk is het gordijn teruggetrokken van de serie, maar men is bang dat alle geheimzinnigheid problematisch is voor de toekomst van de show van Ryan Murphy. Tegenover THR vertelt Stephanie Gibbons, hoofd van marketing van FX, daarover.

"We hadden niet gedacht dat we het merk zouden beschadigen. Ik denk dat de kracht van het programma niet vooraf gaat aan een marketingcampagne. Die bouwt een belangrijke relatie uit tussen de kijkers en het programma zelf. Wat we probeerden te doen nu, is een deur openen en mensen laten weten dat er iets van waarde aan de ervaring zit. Dus we maken ons niet direct zorgen over het beschadigen van het merk," begon Gibbons.

Maar: "Waar we ons wel zorgen over maken, is dat we niets wilden doen dat kijkers iets anders zouden brengen dan een positieve en spannende ervaring. En ik wil niet zeggen dat er geen gefrustreerde kijkers zijn achtergebleven, maar ik hoop dat er ook anderen waren die blij zijn met wat we gedaan hebben."

FX denkt verder dat de kijkers snel zullen toestromen naar de zender, om te zien waar dit seizoen om draait. Waar men echter bang voor is, is dat mensen snel af zullen haken. Wat denken jullie, was het de gok waard?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe poster 'Agents of SHIELD' seizoen 4
Series / Posters

Nieuwe poster 'Agents of SHIELD' seizoen 4

Phil Coulson, de agenten en... Ghost Rider staan op het affiche.

Marvel en ABC hebben een nieuwe poster vrijgegeven voor hun televisieserie Agents of SHIELD. Die toont ons niet alleen agent Phil Coulson (Clark Gregg) en de zijnen, maar ook de Ghost Rider, die steeds maar weer prominent aanwezig is in de promotie voor het vierde seizoen van deze serie. Hieronder de poster:



In de seizoenspremière van Agents of SHIELD ontmoeten de mannen en vrouwen van SHIELD de Ghost Rider en zullen hun levens en de organisatie waar ze voor werken nooit meer hetzelfde zijn. Maar natuurlijk gaat dit seizoen ook over andere dingen dan de Ghost Rider.

Zo zal Jason O'Mara de mysterieuze nieuwe directeur van SHIELD spelen. Ook is Mallory Jansen de robot Aida en speelt Parminder Nagra de rol van een anti-Inhumans politicus. Het seizoen zou ook duisterder zijn dan voorgaande reeksen van de show. Vanaf 20 september weer te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.