search

Ons nieuws van dinsdag 13 december 2016

Netflix cancelt 'Marco Polo' met strop van $200 miljoen
Series / Nieuws

Netflix cancelt 'Marco Polo' met strop van $200 miljoen

Geen derde seizoen.

Na twee seizoenen stopt Netflix met de serie Marco Polo. Volgens The Hollywood Reporter heeft de streamingdienst $200 miljoen verlies geleden op de productie van The Weinstein Company en bedenker John Fusco.

Netflix bedankte de partners en cast & crew voor de medewerkering aan de serie die eind december 2014 debuteerde op Netflix. Harvey Weinstein bedankte op zijn beurt Netflix voor de ruimte die zij kregen bij de ontwikkeling van Marco Polo en dat de samenwerking hiermee niet eindigt.

Beide seizoenen van Marco Polo (IMDb = 8.1) werden door de critici matig ontvangen. Klaarblijkelijk zagen de kijkers de serie ook niet zo zitten. In de avonturen-/actieserie zien we Lorenzo Richelmy in de rol van de ontdekkingsreiziger Marco Polo, die zich bevindt in het 13 eeuwse China waar Kublai Khan (Benedict Wong) een stevige en stormachtige oorlog uitvecht met het Mongoolse Rijk. In deze wereld van hebzucht, verraad, seksuele intriges en rivaliteit probeert Polo zich staande te houden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brit Marling in eerste trailer Netflix-serie 'The OA'
Series / Trailer

Brit Marling in eerste trailer Netflix-serie 'The OA'

Marling verzon de serie samen met regisseur Zal Batmanglij, met wie ze eerder de films The East and Sound of My Voice maakte.



Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van de mysterieuze nieuwe Netflix Original-serie The OA. De serie wordt vanaf 16 december a.s. wereldwijd beschikbaar gesteld door Netflix. De trailer kun je hierboven bekijken!

The OA is een creatie van Brit Marling en Zal Batmanglij, die eerder samenwerkten aan arthouse-films Sound of My Voice en The East. De serie vertelt een verhaal over identiteit, menselijke relaties en de grenzen tussen leven en dood, uitgespreid over acht hoofdstukken. Marling en Batmanglij maakten de serie in samenwerking met Plan B Entertainment, Netflix en Anonymous Content.

Dede Gardner en Jeremy Kleiner van Plan B (de Oscar-winnende producenten van 12 Years a Slave) en Michael Sugar van Anonymous Content doen dienst als uitvoerend producenten van de serie, samen met Marling en Batmanglij. The OA is een Netflix-productie.

Laat hieronder weten wat je vindt van de trailer van The OA!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste promo 'The Walking Dead' S7.2
Series / Video/clip/featurette

Eerste promo 'The Walking Dead' S7.2

Eindelijk neemt Rick de strijdbijl op tegen Negan.



De mid-season finale van het zevende seizoen van AMC-serie The Walking Dead is pas net uitgezonden, maar nu al is de trailer voor de tweede helft van het seizoen vrijgegeven. Het lijkt erop dat de boel ditmaal eindelijk wat tempo krijgt. Want een groot kritiekpunt op het seizoen tot nu toe, is het ontbreken van een lijn. Teveel afleveringen draaiden om ogenschijnlijk niet ter zaken doende verhaallijnen, en daar moet verandering in gebracht worden.

Maar vermoedelijk gaat dat nu gebeuren, want Rick (Andrew Lincoln) realiseert zich eindelijk dat de enige manier om Negan (Jeffrey Dean Morgan) een halt toe te roepen, ligt in het samenwerken met onder meer The Kingdom. Gezien bovenstaande promo, lijken Rick en King Ezekiel precies dat te gaan doen.

Vermoedelijk gaat de AMC-serie snel de All Out War-verhaallijn volgen, waarin meerdere gemeenschappen die lange tijd onder Negans juk gebukt gingen, in opstand komen. Vanaf 12 februari gaat de show weer verder.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Powerless' krijgt connectie met Batman
Series / Nieuws

'Powerless' krijgt connectie met Batman

Nieuwe invalshoek voor de DC-komedie?

NBC's DC-komedie Powerless zal sinds het vertrek van showrunner Ben Queen een aantal veranderingen hebben ondergaan. Nu de première van de komedieserie op februari geprikt is, begint de boel vorm te krijgen. NBC heeft vandaag en nieuwe synopsis vrijgegeven, die laat zien dat de show een connectie krijgt met Batman.

"In een wereld waarin de mensheid moet omgaan met de schade veroorzaakt door superhelden en superschurken, begint Emily Locke (Vanessa Hudgens) haar eerste dag als directeur van Research & Development voor Wayne Security, een dochteronderneming van Wayne Enterprises, die zich specialiseert in de ontwikkeling van producten die omstanders een veilig gevoel geven. Vol zelfvertrouwen en grote plannen, ontdekt Emily al snel dat haar verwachtingen groter zijn dan die van haar nieuwe baas (Alan Tudyk) en kantoorgenoten. Dus is het aan haar om het volledige potentieel van haar team te realiseren, evenals te ontdekken dat je geen superkrachten nodig hebt om een held te zijn."

Wat denken jullie van de vernieuwde opzet?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.