search

Ons nieuws van donderdag 29 december 2016

Spinelli tijdelijk vervangen in General Hospital
Series / Nieuws

Spinelli tijdelijk vervangen in General Hospital

Een rol in Homeland zou aan de basis liggen.

Bradford Anderson, bekend als Spinelli in de reeks General Hospital zal voor enkele afleveringen worden vervangen door Blake Berris. De reden achter deze opmerkelijke beslissing? Een tijdelijke rol die is weggelegd voor Anderson in de reeks Homeland. Anderson maakte het nieuws zelf bekend op zijn Facebookpagina. Hij zal in het zesde seizoen van de serie opduiken in een momenteel nog onbekende rol. Via zijn Facebookpagina bedankte Anderson zijn fans om deze beslissing te steunen.

"Ik zal voor enkele afleveringen te zien zijn in de serie Homeland op Showtime. Het is een serie die ik zelf ook heb gevolgd en waar ik altijd al van heb gehouden. Ik ben dan ook bijzonder blij om dit nieuws te kunnen verkondigen. Anderzijds heeft deze medaille ook een keerzijde. De opnames voor Homeland kunnen immers niet naast de opnames voor General Hospital worden ingepland waardoor er gedurende enkele afleveringen een andere, talentrijke acteur mijn plaats zal moeten innemen. Ik ben me er van bewust dat ik GH op deze manier in een zeer vervelende positie breng waar ik oprecht mijn excuses voor wil aanbieden".

Ben jij een fan van Anderson en kijk jij er al naar uit om hem te zien verschijnen in de serie Homeland?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cruel Intentions'-serie geannuleerd
Series / Nieuws

'Cruel Intentions'-serie geannuleerd

De serie komt er toch niet.

Lange tijd is er door NBC gewerkt aan een spin-off van filmfranchise Cruel Intentions. Helaas heeft de zender nu besloten niet door te gaan met de bewerking. Dat komt omdat het contract dat actrice Sarah Michelle Gellar had komende week verloopt en de zender niet de intentie heeft de serie alsnog te maken. Daarmee houdt het hier op voor de show.

Er waren twee versies van de pilot in de maak: eentje die vrij familievriendelijk was en een "edgy" variant, die meer met seksualiteit te maken zou hebben zoals de film. De spin-off serie zou draaien om Bash Casey, het kind van Annette Hargrove (Reese Witherspoon) en Sebastian Valmont (Ryan Philippe) uit de film, en laten zien hoe de knul de moeilijke jaren op de middelbare school overleeft.

De serie werd voor het eerst uitgesteld in juni, maar toen besloot men wel het contract van de castleden te verlengen. Het uitstel toen kwam omdat men geen ruimte meer had op de zender voor de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' haalt comics in
Series / Nieuws

'The Walking Dead' haalt comics in

En dat gaat al heel snel gebeuren.

De kijkcijfers van The Walking Dead zijn afgelopen seizoen flink gezakt, maar AMC blijft geloven in een verhaal dat nog decennia kan duren. Zo ook bedenker Robert Kirkman, die de comics eeuwig door wil laten gaan. In een nieuw interview vertelt Kirkman dat de AMC-serie hem bijgehaald zal hebben tegen seizoen twaalf.

"Het heeft ons zes seizoenen gekost om nummer honderd te bereiken," begon Kirkman. "Maar het gaat ons niet zes jaar kosten om nummer tweehonderd te halen en dat zal dan seizoen twaalf zijn. Op dat punt liggen we voor met de serie."

Het verhaal zit zo: de mid-seizoen finale van seizoen zeven was die van comic-nummer #111. Zeven afleveringen eerder had de AMC-serie nog het honderdste nummer verfilmd, waarin enkele leden van de groep van Rick Grimes het noodlot ontmoetten. Dat betekent dat er nog minder dan vijftig nummers te verfilmen zijn, want afgelopen maand verscheen nummer 161 in de reeks.

De AMC-serie gaat op 12 februari weer verder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jonge George Lucas in 'Legends of Tomorrow'
Series / Nieuws

Jonge George Lucas in 'Legends of Tomorrow'

Hij wordt zelfs cruciaal.

Entertainment Weekly heeft een interessant nieuwtje rond DC-serie Legends of Tomorrow. Het blijkt dat niemand minder dan Star Wars-bedenker George Lucas zijn opwachting gaat maken in de show. Niet als zichzelf, want er komt een jongere versie van de beroemde Hollywood-regisseur voor in de serie.

Dat past binnen het nieuwe verhaal van Rip Hunter (Arthur Darvill), die door het team gevonden werd in Los Angeles, in het jaar 1967. Daar blijkt hij als regisseur te werken en op die manier past ook George Lucas in de serie. Volgens de aankondiging wordt George Lucas gespeeld door acteur Matt Angel, in een aflevering die grote invloed gaat hebben op de Legends en dan vooral op Ray (Brandon Routh) en Nate ([url=https://www.serietotaal.nl/persoon/8776/nick-zano]Nick Zano[/url2]).

"Wegens omstandigheden is in de versie van tijd in aflevering 209 George Lucas iemand die stopt met de filmschool," vertelt producent Marc Guggenheim. "Het gevolg is dat hij nooit Star Wars of Raiders of the Lost Ark maakt. En het gevolg is dat Ray, die technicus werd door Star Wars en Nate die historicus werd door Raiders, langzaam hun briljantie beginnen te verliezen, omdat de dingen die hen inspireerden niet meer bestaan."

Op 24 januari is de aflevering te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.