Jonge George Lucas in 'Legends of Tomorrow'

Hij wordt zelfs cruciaal.

Jim Pedd, 29-12-2016 08:00

Entertainment Weekly heeft een interessant nieuwtje rond DC-serie Legends of Tomorrow. Het blijkt dat niemand minder dan Star Wars-bedenker George Lucas zijn opwachting gaat maken in de show. Niet als zichzelf, want er komt een jongere versie van de beroemde Hollywood-regisseur voor in de serie.
Dat past binnen het nieuwe verhaal van Rip Hunter (Arthur Darvill), die door het team gevonden werd in Los Angeles, in het jaar 1967. Daar blijkt hij als regisseur te werken en op die manier past ook George Lucas in de serie. Volgens de aankondiging wordt George Lucas gespeeld door acteur Matt Angel, in een aflevering die grote invloed gaat hebben op de Legends en dan vooral op Ray (Brandon Routh) en Nate ([url=https://www.serietotaal.nl/persoon/8776/nick-zano]Nick Zano[/url2]).

"Wegens omstandigheden is in de versie van tijd in aflevering 209 George Lucas iemand die stopt met de filmschool," vertelt producent Marc Guggenheim. "Het gevolg is dat hij nooit Star Wars of Raiders of the Lost Ark maakt. En het gevolg is dat Ray, die technicus werd door Star Wars en Nate die historicus werd door Raiders, langzaam hun briljantie beginnen te verliezen, omdat de dingen die hen inspireerden niet meer bestaan."

Op 24 januari is de aflevering te zien.

Bron: EW

Lees meer over: Legends of Tomorrow, George Lucas, The CW, DC Comics, Arthur Darvill, Brandon Rotuh, Nick Zemo, Matt Angel, Marc Guggenheim

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ontdek nieuwste toevoegingen van Videoland in juni

Ontdek nieuwste toevoegingen van Videoland in juni

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix