search

Ons nieuws van maandag 30 januari 2017

Behind Enemy Lines reboot krijgt pilot
Series / Nieuws

Behind Enemy Lines reboot krijgt pilot

Ze komt grotendeels van de hand van de schrijvers van The Blacklist.

Fox heeft bekend gemaakt dat het een pilot order heeft uitgegeven voor een Behind Enemy Lines reboot. McG zal de directie voor haar rekening nemen. De productie van de pilot is in handen van de 'The Blacklist' producers samen met een nieuwe schrijver genaamd Nikki Toscano. Met deze order is de eerste, grote naam voor het pilot seizoen van 2017 bekend.

Behind Enemy Lines is grotendeels gebaseerd op de gelijknamige film die eerder verscheen. De Fox versie wordt omschreven als een militaire thriller die draait om een groep Amerikaanse soldaten die vastzitten achter de vijandelijke linies. Het uiteindelijk doel van de reeks wordt uiteraard om de Amerikaanse soldaten veilig terug thuis te brengen.

Behind Enemy Lines markeert het derde militaire drama van het huidige pilot seizoen. Daarmee vervoegt het, het aankomende Navy Seals project van CBS evenals For God and Country van NBC.

Kijk jij uit naar een Behind Enemy Lines serie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Martian Manhunter op poster 'Supergirl'
Series / Posters

Martian Manhunter op poster 'Supergirl'

Bekend gezicht ontmoet Kara.

Hieronder zie je een nieuwe poster voor een aankomende aflevering van de DC-serie Supergirl. In die aflevering lijkt het personage Martian Manhunter een belangrijke rol te gaan spelen. De rol wordt vervuld door acteur David Harewood, bekend uit onder meer de serie Homeland.

Het onderstaande affiche werd door de acteur zelf onthuld via Instagram. Bij de poster plaatste hij de tekst "The Marian Chronicles. Coming soon." Dit zou verwijzen naar de elfde aflevering van het seizoen, waarin Kara (Melissa Benoist) en J'onn J'onzz a.k.a. Martian Manhunter het moeten opnemen tegen een een dodelijke White Martian. Deze bezoekt National City om M'gann op te eisen.

Op maandag 6 februari moet de aflevering op The CW verschijnen.








Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vikings'-personage Jonathan Rhys Meyers onthuld
Series / Nieuws

'Vikings'-personage Jonathan Rhys Meyers onthuld

Een echte krijger. Maar ook een bisschop.

Nu het vierde seizoen van History Channels Vikings bijna af is, weten we dat er naar een grote strijd toegewerkt wordt in het aankomende vijfde seizoen. Daarin zal acteur Jonathan Rhys Meyers het opnemen tegen de kinderen van Ragnar Lothbrok en nu is voor het eerst meer bekend over hem. Showrunner Michael Hirst vertelde dat zijn personage de naam Heahmund heeft gekregen.

"Ik zat in de geschiedenisboeken te kijken en las toen over strijdende bisschoppen. Zij waren de voorgangers van de Tempeliers: honderd procent religieus, maar toch niet bang om een harnas aan te trekken en de strijd aan te gaan. Ze waren gestoord! Geloofden helemaal in het Christendom, en de boodschap, maar op het slagveld waren ze gekken."

En precies dat wordt Heahmund. "Hij is een man van Wessex, een waardig tegenstander voor Ivar. Zijn hele leven was gewijd aan passies en toewijding. Hij is de wild card, die gespeeld wordt door Jonathan Rhys Meyers, zelf ook een echte wild card."

Vikings gaat op 1 februari weer verder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Korte synopsis première 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Korte synopsis première 'The Walking Dead'

Wel heel erg kort.

AMC-serie The Walking Dead gaat op 12 februari weer verder. In de aanloop daarnaar heeft zender AMC alvast de synopsis voor de eerste nieuwe aflevering, The Rock in the Road vrijgegeven. En die is wel heel, heel erg kort. Misschien wel te kort.

"Rick wordt voorgesteld aan een nieuwe gemeenschap."

Welke gemeenschap dat wordt, is niet bekend, maar de laatste hint was een foto van Rick, die in gesprek was met een nieuw personage op wat leek op een vuilnisbelt. Die groep zou geheel nieuw zijn. Tegelijk zou het natuurlijk ook een hint kunnen zijn naar de toekomstige samenvoeging van de groepen van Rick en Ezekiel, die met The Kingdom cruciaal zal zijn in de strijd tegen Jeffrey Dean Morgans Negan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  4. 4. Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen