search

Ons nieuws van donderdag 2 maart 2017

Trailer Netflix' 'Mindhunter' van David Fincher
Series / Trailer

Trailer Netflix' 'Mindhunter' van David Fincher

Veel belovende serie nog dit jaar op Netflix.



In 2013 hielp de geliefde regisseur David Fincher al een handje bij de ontwikkeling van Netflix' eerste eigen serie: House of Cards. Binnenkort verschijnt er een nieuwe serie van Fincher op Netflix. Dit keer betreft het een show rond twee FBI-agenten. De titel: Mindhunter.

De serie is gebaseerd op het boek Mindhunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit uit 1996 van John Douglas en Mark Olshaker. In het verhaal volgen we twee agenten van de Investigative Support Unit van de FBI en het geheel speelt zich af in 1979.

De hoofdrolspeler zijn Jonathan Groff (Looking, Glee) als Holden Ford, een special agentvan FBI's Behavioral Science Unit, en Holt McCallany (Jack Reacher: Never Go Back) als Bill Tench, de collega van Jonathan. Andere rollen zijn voor Anna Torv (Fringe), Tobias Lindholm (The Hunt) Cotter Smith (X2).

Fincher zal de eerste drie afleveringen regisseren en Mindhunter moet in oktober op Netflix verschijnen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Serinda Swan gecast als Medusa in Marvel-serie 'Inhumans'
Series / Nieuws

Serinda Swan gecast als Medusa in Marvel-serie 'Inhumans'

Gisteren werd nog bekend dat Anson Mount de rol van Black Bolt zal spelen in de serie.

Serinda Swan (Graceland) zal de rol spelen van Medusa, koninginvan de Inhumans en echtgenote van Black Bolt (Anson Mount), in de Marvel-/ABC-productie Inhumans.

Inhumans gaat over een ras van supermensen met diverse en unieke krachten die epische avonturen beleven. Medusa is Black Bolts meest vertrouwde handlanger en heeft de kracht om haar haren op dezelfde manier als haar vingers en handen te gebruiken. Swan speelde eerder de rol van DC-heldin Zatanna in Smallville.

Showrunner Scott Buck zei het volgende over de castingkeuze:

"Serinda Swan heeft een bepaalde elegantie, innerlijke kracht en vastberadenheid die perfect is voor de rol van Medusa. Ik ben blij dat we haar hebben kunnen casten als onze koningin van Attilan."

Iwan Rheon speelt de rol van een schurk in de achtdelige serie, waarvan de eerste twee afleveringen op geselecteerde IMAX-schermen zullen worden vertoond (in Amerika althans).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvels 'Inhumans' vindt Black Bolt
Series / Nieuws

Marvels 'Inhumans' vindt Black Bolt

Anson Mount mag de rol spelen in de Marvel-show.

Marvels The Inhumans is vrij serieus. Niet alleen werd recent Iwan Rheon gecast als Maximus, ook heeft men nu Anson Mount getekend voor de rol van Black Bolt. Hij speelt daarmee de koning van de Inhumans, wiens echte naam Blackagar Boltagon is.

Het iconische Marvel-personage staat erom bekend niet te kunnen praten, want met zijn stem kan hij alles om zich heen vernietigen. Jeph Loeb, Marvels hoofd van de TV-afdeling, vertelde over deze uitdaging: "Anson houdt van de uitdaging om een personage te spelen dat enkel stil kan communiceren. Zijn enthousiasme, gemengd met zijn indrukwekkende en bijna koninklijke aanwezigheid, maakt het makkelijk om te zien waarom hij voor ons Black Bolt is."

En showrunner Scott Buck: "Black Bolt is een personage wiens diepe complexiteit overgebracht moet worden zonder een woord te spreken. En ik ben dan ook erg enthousiast dat Anson hem tot leven mag brengen." Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Synopsis 3e seizoen 'Fear the Walking Dead'
Series / Foto's

Synopsis 3e seizoen 'Fear the Walking Dead'

En blijkens de nieuwe foto's gaat de serie verder in Mexico.

In de laatste afleveringen van het zevende seizoen van AMC's The Walking Dead, bereidt men zich voor op oorlog. Ondertussen bereidt de cast van Fear the Walking Dead zich op heel andere dingen voor. Ondanks dat er nog geen premièredatum voor het derde seizoen is, zijn er wel een stel foto's vrijgegeven en is er een nieuwe en uitgebreide synopsis.





Terwijl Fear the Walking Dead terugkeert voor seizoen drie, worden onze families bij elkaar gebracht in het levendige en gewelddadige gebied rond de Amerikaans-Mexicaanse grens. Internationale grenzen zijn met het einde van de wereld verdwenen en onze personages moeten niet alleen proberen de maatschappij weer op te bouwen, maar ook familie. Madison (Kim Dickens) heeft wee reen band opgebouwd met Travis (Cliff Curtis), haar partner van na de apocalypse, maar Alicia (Alycia Debnam-Carey) wordt nagezeten door herinneringen aan haar moord op Andres. Madisons zoon, slechts kilometers van zijn moeder vandaan, Nick (Frank Dillane) is nu leider en zijn eerste daad in die rol was het overvallen van Luciana (Danay Garca). Het koppel wist te ontkomen, maar Nick voelt zich niet langer onsterfelijk. Zowel emotioneel als fysiek herstellend, heeft Strand (Colman Domningo) zijn zinnen gezet op het vangen van de waarden van de nieuwe wereld en stelt Ofelia's (Mercedes Mason) gevangenschap haar vermogen om te overleven op de proef.

Voor het eerst krijgt een seizoen van de serie zestien afleveringen, dus evenveel als de oorspronkelijke show van AMC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' in juli weer verder?
Series / Nieuws

'Game of Thrones' in juli weer verder?

Liam Cunningham over het zevende seizoen.

Voor het eerst sinds de serie begon, gaat HBO's Game of Thrones niet van start in de lente. In plaats daarvan beloofde de zender ons een grootschaliger en tegelijk iets korter seizoen dan we gewend zijn. Nu stelt acteur Liam Cunningham dat de show mogelijk in juli weer te zien is en dat de productie van het laatste seizoen in het eind van de zomer van start gaat.

"Ik heb meerdere mensen van over de hele wereld moeten teleurstellen, omdat het in april uit zou komen. Ik meen dat het nu in juli moet komen. Er komt een lancering en iets erg speciaals dit jaar voor de première. Maar het slechte nieuws is dat er enkel zeven afleveringen komen en het laatste seizoen voor zover ik weet weer in september te zien is," aldus Cunningham.

Vermoedelijk refereert hij met zijn woorden over september, dat de productie van seizoen acht dan van start gaat. Hoeveel afleveringen dat laatste seizoen telt is nog niet helemaal zeker, maar vermoedelijk worden het er zes of iets meer.

Van het zevende seizoen weten we dat een boel personages die elkaar eerder niet ontmoet hadden, elkaar nu wel gaan zien. Er zouden een paar flinke veldslagen uitgevochten worden. Vermoedelijk zal HBO binnenkort beginnen met de promotie van dit seizoen, dat voor het eerst helemaal niet meer gebaseerd wordt op de boeken van schrijver George R.R. Martin.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen