'Game of Thrones' in juli weer verder?

'Game of Thrones' in juli weer verder?

Liam Cunningham over het zevende seizoen.

Jim Pedd, 2 maart 2017 om 08:00

Voor het eerst sinds de serie begon, gaat HBO’s Game of Thrones niet van start in de lente. In plaats daarvan beloofde de zender ons een grootschaliger en tegelijk iets korter seizoen dan we gewend zijn. Nu stelt acteur Liam Cunningham dat de show mogelijk in juli weer te zien is en dat de productie van het laatste seizoen in het eind van de zomer van start gaat.
“Ik heb meerdere mensen van over de hele wereld moeten teleurstellen, omdat het in april uit zou komen. Ik meen dat het nu in juli moet komen. Er komt een lancering en iets erg speciaals dit jaar voor de première. Maar het slechte nieuws is dat er enkel zeven afleveringen komen en het laatste seizoen voor zover ik weet weer in september te zien is,” aldus Cunningham.

Vermoedelijk refereert hij met zijn woorden over september, dat de productie van seizoen acht dan van start gaat. Hoeveel afleveringen dat laatste seizoen telt is nog niet helemaal zeker, maar vermoedelijk worden het er zes of iets meer.

Van het zevende seizoen weten we dat een boel personages die elkaar eerder niet ontmoet hadden, elkaar nu wel gaan zien. Er zouden een paar flinke veldslagen uitgevochten worden. Vermoedelijk zal HBO binnenkort beginnen met de promotie van dit seizoen, dat voor het eerst helemaal niet meer gebaseerd wordt op de boeken van schrijver George R.R. Martin.

Bron: Independent

Lees meer over: Game of Thrones, Liam Cunningham, HBO, Seizoen 7, Premiere, George RR Martin, David Benioff, DB Weiss

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws