search

Ons nieuws van donderdag 13 juli 2017

Reünie op officiële foto 'The Walking Dead'
Series / Foto's

Reünie op officiële foto 'The Walking Dead'

Daar zijn Daryl en Carol weer.

Entertainment Weekly heeft de eerste officiële foto mogen onthullen uit het aankomende achtste seizoen van The Walking Dead. Tegenover EW gaf showrunner Scott Gimple aan wat we van het nieuwe seizoen mogen verwachten.

"Het slot van het vorige seizoen, om alle personages bij elkaar te zien, was spannend. Het was opwindend om alle nieuwe groepen personages bij elkaar te zien. Zelfs dat Aaron alleen aan Jerry een appel gaf, gaf voldoening... Het zou mooi zijn als meer personages dit zouden doen bij de start van seizoen 8, maar dat gaat niet gebeuren."


Op bovenstaande foto zien we Melissa McBride's Carol en Norman Reedus' Daryl weer eens samen. Ze lijken zich op te maken voor een nieuwe confrontatie. Ze hebben in ieder geval de wapens bij de hand.

Het nieuwe seizoen van The Walking Dead trapt in oktober af.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nederlandse Katja Herbers in 'Westworld'
Series / Nieuws

Nederlandse Katja Herbers in 'Westworld'

Ze mag het opnemen tegen de robots.

De productie van het tweede seizoen van HBO's Westworld staat op het punt te beginnen en dus is het tijd om nieuwe acteurs en actrices aan te trekken. De Nederlandse actrice Katja Herbers voegt zich bij de indrukwekkende cast van de serie.

Herbers mag in de serie een van de gasten spelen die terug moet vechten tegen de Hosts. Volgens Entertainment Weekly is ze "een ervaren gast in Westworld, wiens recentste bezoek in het duisterste tijd van het park komt". Niet alleen meldt het blad dat, ook stelt het dat de productie deze maand van start gaat, naar het schijnt direct na de San Diego Comic-Con.

De bedoeling is dat het tweede seizoen in de loop van 2018 te zien zal zijn. De verwachting is dat het nieuwe seizoen praktische antwoorden over het park zal geven, zoals waar het zich bevindt en in welk jaar de serie zich afspeelt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe setting voor seizoen 7 'Homeland'
Series / Nieuws

Nieuwe setting voor seizoen 7 'Homeland'

De boel verhuist naar Virginia.

Het zevende seizoen van Showtime-serie Homeland verlaat New York. In plaats daarvan zal de serie zich afspelen in Virginia. Showtime laat weten dat Claire Danes' Carrie Mathison zich voor het zevende seizoen dus afspeelt in een andere stad, maar wel nog het verhaal van President Keane (Elizabeth Marvel) voortzet.

Ook keren acteurs als Mandy Patinkin en Linus Roache terug voor de nieuwe reeks. Showrunner Alex Gansa laat het volgende weten: "We hebben er zin in de productie van Homeland naar de geweldige staat Virginia te brengen. Zijn steden en buurten en mensen zullen een rijke achtergrond vormen voor ons verhaal en we willen een kleine, maar hopelijk significante bijdrage aan de lokale economie leveren."

Er is ook al een achtste seizoen bestelt van Homeland. Mogelijk wordt dat het laatste avontuur van Carrie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' houdt zich aan tijdlijn
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' houdt zich aan tijdlijn

Dus geen zorgen!

In september zal Star Trek: Discovery van start gaan op CBS en Netflix. Het is de eerste serie in de franchise sinds Star Trek: Enterprise in 2005 tot een einde kwam. Discovery draait om de avonturen van Commander Michael Burnham, gespeeld door actrice Sonequa Martin-Green en bevat naar het schijnt een behoorlijk flitsende versie van Starfleet en radicaal herontworpen Klingons.

Fans zijn dan ook bang dat de nieuwe serie zich niet houdt aan de continuïteit van de franchise. Maar wat producent Alex Kurtzman betreft, is er geen reden tot zorg. "Als je fan bent van Trek, ga je veel dingen zien die gekoppeld zijn aan de oorspronkelijke serie en elementen daarvan. Ik heb het dan niet alleen over het plot, maar ook over de geest van de show. We gaan wat dingen laten zien in Discovery, die mensen bekend voor zullen komen. Zonder iets te verklappen, houden we ons aan een tijdlijn en de regels, maar gaan we ook gebieden verkennen die volgens ons nooit eerder verkend zijn, maar waar alleen naar gerefereerd is."

Kurtzman wijst er dan ook op dat de schrijversruimte vol met fans van de franchise zit, die nooit de basis uit het oog zullen verliezen. "Je kan niet zeggen, 'dit is nooit gebeurd'. Dat kan echt niet, dan word je vermoord. Nee, je moet het canon respecteren en begrijpen wat de verschillende tijdlijnen zijn en hoe alles zich tot elkaar verhoudt." Kortom: de franchise is veilig bij Kurtzman en zijn collega's.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.