search

Ons nieuws van woensdag 29 november 2017

Eerste indruk peperdure Netflix-serie 'Altered Carbon'
Series / Nieuws

Eerste indruk peperdure Netflix-serie 'Altered Carbon'

Kostte naar het schijnt 6 tot 7 miljoen dollar per aflevering.

Het lijkt erop dat de eerste beelden van Netflix-serie Altered Carbon online gezet zijn. Althans, de beelden zijn gelekt en geven een eerste indruk van een toekomstversie van de Aarde die er wel heel interessant uitziet. Naar het schijnt is het de duurste Netflix-serie tot nu toe, of een van de duursten die de streamer gemaakt heeft.

Altered Carbon is gebaseerd op het cyberpunk roman van Richard K. Morgan en speelt zich enkele honderden jaren in de toekomst af. Het menselijk bewustzijn kan gedownload worden in nieuwe lichamen en mensen kunnen daardoor - als ze genoeg geld hebben - bijna oneindig leven.

In de serie speelt acteur Joel Kinnaman een ex-soldaat wiens bewustzijn gedownload wordt in het lichaam van een politieagent, die een samenzwering bloot moet leggen. We zien geen beelden van Kinnaman, maar wel van wat mogelijk de wereld is waarin de serie zich afspeelt. De serie kostte naar het schijnt zes tot zeven miljoen dollar per aflevering.

De beelden zijn op Reddit te vinden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster en synopsis 'Doctor Who' Christmas Special
Series / Posters

Poster en synopsis 'Doctor Who' Christmas Special

Het afscheid van Peter Capaldi als Doctor komt snel dichterbij.

De aankomende Christmas Special van BBC-hitserie Doctor Who zal genoeg Time Lords laten zien. Maar de laatste nieuwe poster laat zien dat ook Bill Potts (Pearl Mackie) terugkeert in de laatste aflevering van Peter Capaldis Doctor. Naast bovenstaande banner en onderstaande animatie, heeft de BBC ook een nieuwe synopsis vrijgegeven.

In het magische laatste hoofdstuk van de reis van de Twaalfde Doctor (Capaldi), moet de Time Lord voor een laatste avontuur samenwerken met zijn voormalige ik, de eerste Doctor (David Bradley) en een terugkerende Bill Potts (Pearl Mackie). Twee Doctors zijn gestrand in een Arctisch sneeuwlandschap. Ze weigeren te regenereren. Betoverde glasmensen stelen hun slachtoffers uit de tijd. Een kapitein uit de Tweede Wereldoorlog, voorbestemd om op het slagveld om het leven te komen, maar uit de loopgraven gehaald om een rol in het verhaal van de Doctor te spelen. Een optimistisch verhaal van hoop in de duisterste tijden van de mensheid.

Twice Upon a Time is op kerstavond te zien op de BBC en is ook het afscheid van Steven Moffat als showrunner.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sin-Eat gecast in 'Daredevil' S3?
Series / Nieuws

Sin-Eat gecast in 'Daredevil' S3?

Wilson Bethel zou de rol spelen.

Wilson Bethel heeft getekend voor een hoofdrol in het derde seizoen van Marvel/Netflix-serie Daredevil. Volgens Variety is zijn personage cruciaal in dat wat zich afspeelt tussen Matt Murdock (Charlie Cox) en Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio).

Ondanks dat we niet weten welk personage hij precies speelt, hoorden we enkele maanden geleden wel dat er een FBI-agent met de naam Stanley Carter / Sin-Eater gezocht wordt. Naar het schijnt speelt Bethel deze rol. Carter is in de comics een FBI-agent die ook voor S.H.I.E.L.D. werkte, maar door een experimenteel drugs compleet doordraaide.

Het derde seizoen van Daredevil wordt dit jaar opgenomen en moet in de loop van 2018 te streamen zijn. Een releasedatum is er nog niet, al horen we dat het pas tegen het einde van het jaar uitgezonden zal worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.