search

Ons nieuws van donderdag 21 december 2017

Featurette kijkt naar toekomst 'Altered Carbon'
Series / Video/clip/featurette

Featurette kijkt naar toekomst 'Altered Carbon'

Hoe ziet het leven er 250 jaar in de toekomst uit?

Dik 250 jaar in de toekomst. Zoveel jaren in de toekomst speelt Netflix-serie Altered Carbon zich af. Dat vereist natuurlijk een hele nieuwe wereld, waarin technologie een stuk verder gevorderd is. De nadruk ligt in de spot vooral op de sleeves en hoe die werken. Je kan in de serie immers een compleet menselijk bewustzijn overzetten naar een ander lichaam.

Uit de featurette die Netflix heeft vrijgegeven blijkt dat er heel wat werk in zit. Daarnaast leren we behoorlijk wat interessante zaken over de hoofdpersoon, Birth Kovacs (Joel Kinnaman). Kinnaman blijkt een man te spelen die er ooit heel anders uitzag en ook de man was die juist tegen onsterfelijkheid was.

Maar als de serie begint, wordt hij teruggebracht om de moord op Laurens Bancroft (James Purefoy) op te lossen. En die opdracht krijgt hij van niemand minder dan… Bancroft zelf. Vanaf 2 februari in zijn geheel op Netflix te zien.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Krypton' krijgt synopsis en releasedatum
Series / Nieuws

'Krypton' krijgt synopsis en releasedatum

Red je de wereld of laat je hem juist ten onder gaan?

Niet alleen heeft Syfy nu de premièredatum van Krypton bekend gemaakt, ook is er een nieuwe synopsis vrijgegeven. De prequel zet de boel behoorlijk op z'n kop en hanteert blijkens de samenvatting een heel interessant uitgangspunt.

"Twee generaties voor de vernietiging van de thuisplaneet van Superman, volgt KRYPTON Seg-El (Cameron Cuffe), de legendarische grootvader van de Man of Steel - wiens House of El verbannen was. Als Kryptons leiderschap in chaos verkeert, komt Seg-El de tijdreiziger Adam Strange (Shaun Sipos) van de Aarde tegen, die hem waarschuwt dat hij tegen de tijd racet om zijn geliefde wereld van chaos te redden. Strijdend om de eer van zijn familie te herstellen en diegenen van wie hij houdt te beschermen, moet Seg ook kiezen tussen leven en dood: het redden van zijn thuisplaneet, of die vernietigd laten worden om zijn toekomstige kleinzoon te redden."

Vanaf maart 2018 op Syfy te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.