search

Ons nieuws van donderdag 8 februari 2018

'Fast and Furious'-regisseur maakt 'Magnum P.I.'-reboot
Series / Nieuws

'Fast and Furious'-regisseur maakt 'Magnum P.I.'-reboot

De oorspronkelijke serie met Tom Selleck (en zijn epische snor) stamt was ontzettend populair in de jaren '80

Justin Lin, die delen 3 t/m 7 van de Fast and Furious-franchise regisseerde, zal de regie op zich nemen van de pilot-aflevering van de Magnum P.I.-reboot. Het betreft een productie van CBS TV Studios en Universal TV Studios.

Het script van de eerste aflevering werd geschreven door Hawaii Five-0-showrunners Peter Lenkov en Eric Guggenheim. De reboot zal dezelfde centrale personages bevatten als het origineel. Alleen de afgeschreven MI6-agent Higgins zal ditmaal een vrouw zijn.

Magnum (die in de jaren '80 werd gespeeld door Tom Selleck) helpt mensen die door niemand anders geholpen worden. We zien daarnaast hoe een ex-soldaat, die nu als privé-detective werkt, omgaat met de trauma's uit zijn verleden.

Lin zal de serie samen met John Davis en Danielle Woodrow produceren. Eerder regisseerde Lin ook de pilot-afleveringen van CBS-series S.W.A.T. en Scorpion.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meerdere 'Star Wars'-series in de maak
Series / Nieuws

Meerdere 'Star Wars'-series in de maak

2019 wordt vermoedelijk een mooi jaar.

Mocht je gedacht hebben dat er maar één Star Wars-serie in de maak is, dan vergis je je. Disney CEO Bob Iger heeft vandaag bekend gemaakt dat er "een paar" series ontwikkeld worden voor de aankomende streamingdienst van Disney. Welke dat precies zijn is niet zeker.

"We ontwikkelen een paar Star Wars-series, specifiek voor de Disney-app. We hebben eerder al bekend gemaakt dat we op het punt staan tenminste een van die projecten te onthullen. Maar omdat de deal nog niet helemaal rond is, kunnen we nog niets specifieks bekend maken. Ik denk dat je zal ontdekken dat het talent dat hieraan verbonden is… behoorlijk significant is," aldus Iger.

In november was er al eens het nieuws dat er gewerkt werd aan een live-action serie in de franchise. Die moet te zien zijn op de streamingdienst van Disney, die in de loop van 2019 gelanceerd wordt en zal concurreren met Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw castlid voor 'True Detective'
Series / Nieuws

Nieuw castlid voor 'True Detective'

Actrice Mamie Gummer speelt een hoofdrol.

HBO heeft bekend gemaakt dat Mamie Gummer, de dochter van Meryl Streep, in het derde seizoen van hitserie True Detective te zien zal zijn. The Hollywood Reporter meldt dat Gummer een cruciale rol krijgt in het seizoen en in een van de centrale mysteries van dit seizoen van de serie van Nic Pizzolatto.

Zij speelt de rol van Lucy Purcell, de jonge moeder van twee kinderen die aan het hart van een tragisch misdrijf staat. Het is nog niet duidelijk of ze verbonden is aan het personage van Carmen Ejogo, die een lerares speelt die verbonden is aan de verdwijning van twee kinderen. Mogelijk is ze ook verbonden aan Scoot McNairy's rol van Tom - een vader die een verschrikkelijk verlies leidt dat verbonden is aan het lot van twee politieagenten tien jaar geleden.

Het derde seizoen van de serie draait om een macaber misdrijf dat in de Ozarks gepleegd is. Dat is verbonden met een mysterie dat met de tijd groter wordt en zich afspeelt over drie verschillende tijdsperiodes.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trippy foto en synopsis 'Legion' seizoen 2
Series / Foto's

Trippy foto en synopsis 'Legion' seizoen 2

Farouk is terug...

FX heeft vandaag de premièredatum van het tweede seizoen van serie Legion bekendgemaakt. De serie, die draait om David Haller, gaat op 3 april verder en heeft naast een trippy eerste foto, ook een uitgebreide synopsis gekregen. De foto zie je hierboven. Lees onderstaande synopsis verder alleen als je helemaal bij bent en het hele eerste seizoen gezien hebt.

"In een epische strijd, bevochten David en zijn vrienden zijn demon en dwongen ze hem uiteindelijk Davids lichaam te verlaten. Helaas vond Farouk een nieuwe gastheer - Melanie's echtgenoot Oliver Bird en ontsnapte hij. Net op het moment dat ze dachten wat rust te krijgen, verscheen er een mysterieuze bol en verdween David naar een onbekende plek. Nu David en Oliver vermist zijn, Farouk losgeslagen is, vormt het team een onverwachte alliantie met voormalige vijand Clark en zijn goed gefinancierde organisatie Division III. Ondertussen is Amahl Farouk op zoek naar nieuwe krachten om de wereld te vernietigen."

Het nieuwe seizoen krijgt in totaal tien afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.