search

Ons nieuws van zondag 13 mei 2018

'Bad Boys' tv-serie afgelast
Series / Nieuws

'Bad Boys' tv-serie afgelast

streep door Alba en Union.

De afgelopen maanden werd duidelijk dat de actrices Jessica Alba (Fantastic Four, Sin City) en Gabrielle Union (Bring It On, Bad Boys II) het duo zou gaan vormen in de tv spin-off gebaseerd op de bekende Bad Boys-films van Michael Bay. Nu blijkt dat de serie helemaal niet doorgaat.

Volgens Deadline heeft NBC aangegeven dat dat ze niet verder gaan met het project. Volgens velen was het de meest interessante aankomende pilots, dus het cancelen komt als een verrassing. De reden om niet door te gaan is niet onthuld.

Naast de hoofdrolspelers werd ook de titel recent onthuld. Dit moest L.A.'s Finest gaan worden en de serie zou zich gaan focussen op het nieuwe personage Nancy McKenna (Alba), de partner van Burnett (Union). Samen zouden ze de misdaad gaan bestrijden.

Goed nieuws voor de franchise-fans is dat de derde film onlangs werd vastgezet op 17 januari 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Briljante 'The Expanse' na 3 seizoenen voorbij
Series / Nieuws

Briljante 'The Expanse' na 3 seizoenen voorbij

Te weinig kijkers voor Syfy.

Ondanks dat The Expanse een van de best gerecenseerde sci-fi series ooit is, en het derde seizoen een score van maar liefst 100 procent heeft op RottenTomatoes, heeft Syfy besloten er een punt achter te zetten. De laatste aflevering is daarmee in juli te zien. Helemaal voorbij hoeft het overigens niet te zijn.

Alcon Television Group, dat de serie financiert en produceert, wil hem aan een andere partij verkopen. "The Expanse heeft ons gedurende drie briljante seizoenen aan televisie door het hele zonnestelsel getransporteerd," aldus Chris McCumber, baas van NBC Universal Cable Entertainment. "Iedereen bij Syfy is groot fan van de serie en dit was een ongelofelijk moeilijke beslissing. We willen de buitengewone cast, crew en al die getalenteerde creatievelingen die geholpen hebben het verhaal van James S.A. Corey tot leven te brengen bedanken. En vooral de meest loyale fans van de serie: bedankt."

Dat Syfy stopt met The Expanse heeft naar het schijnt te maken met de aard van de deal. Het heeft enkel de uitzendrechten voor de serie op televisie, niet op bijvoorbeeld streaming. Daarom zijn de half één miljoen Amerikanen die erop afstemmen gewoon niet genoeg.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd
Series / Featured

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke series kunnen we vanaf deze week bingen?

Elke zondag plaatsen we op Serietotaal een overzicht met daarin de laatste toevoegingen die Netflix aan zijn database gedaan heeft. In dit artikel lichten we daarnaast de vijf beste nieuwe series in de selectie uit.

Nadat zijn dochter vermist raakt, begint een weduwnaar de geheimen over de mensen om hem heen langzaam te ontrafelen, En daar wordt hij niet bepaald blij van, want het zijn behoorlijk duistere geheimen! Nieuwe serie met Michael C. Hall in de hoofdrol, voormalig Dexter-acteur.



Het is op zijn minst een bizar verhaal. Op een dag meldt een pizzabezorger zich bij de politie. Hij droeg een bom om zijn nek en was gedwongen een bank te overvallen. De politie kon hem niet helpen en de man kwam erbij om het leven. Netflix maakte hier een documentaire over, maar ook naar de rest van de zaa.



Bill Nye is een wetenschapper die er zijn levensdoel van heeft gemaakt om misconcenpties over de wetenschap te ontkrachten. Dat doet hij met een gestoorde Netflix-serie, die het vooral heel leuk doet bij kinderen.



Remake van de klassieke soapserie van vroeger. Ditmaal iets gelikter, en mogelijk nog iets dramatischer. Centraal staan de twee rijkste families van Ameirka, die met elkaar strijden over geld en kinderen.



Nog meer amusants voor de kids deze week: het derde seizoen van animatieserie Spirit: Samen Vrij. Deze show volgt de avonturen van een vrijzinnig meisje en haar wilde paard.




Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

The 100 (2014) - S05E02
The Originals (2013) - S05E03
Lucifer (2017) - S03E23
Supergirl (2016) - S03E17
The Flash (2015) - S04E21
Shadowhunters: Mortal Instruments (2017) - S03E08
Riverdale (2017) - S02E21
Designated Survivor (2017) - S02E21
Arrow (2012) - S06E22
The Joel McHale Show with Joel McHale (2018) - S01E12


Deze week verschenen verder nog een boel andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Familie
The Who Was? Show (2018; 1 seizoen)

Reality
Busted (2018; 1 seizoen)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.