search

Ons nieuws van woensdag 20 juni 2018

Opnames derde seizoen 'Jessica Jones' van start
Series / Nieuws

Opnames derde seizoen 'Jessica Jones' van start

Netflix kachelt vrolijk door met zijn Marvel-series.

De opnames van het derde seizoen van Marvel/Netflix serie Jessica Jones gaan van start. Waar het nieuwe seizoen precies om zal draaien, is nog niet helemaal bekend, al horen we zo nu en dan wel al wat geruchten.

Vandaag gaan de opnames naar verluidt van start en de camera's zouden op 7 december stoppen met draaien. Daarmee heeft men zes maanden de tijd gehad, net als bij eerdere seizoenen het geval was. Zodoende kunnen we meteen concluderen dat de serie ook in de derde reeks in totaal dertien afleveringen krijgt.

Netflix is maar druk met Marvel-series, want vrijwel elke show heeft een nieuw seizoen gekregen, op The Defenders na. Die serie krijgt mogelijk nooit een nieuwe reeks, omdat deze te duur zou zijn en te matig bekeken werd. Het derde seizoen van Jessica Jones zou in maart of april 2019 te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vierde seizoen 'Lucifer' krijgt tien afleveringen
Series / Nieuws

Vierde seizoen 'Lucifer' krijgt tien afleveringen

Netflix gunt de serie verder een flexibele speelduur.

Netflix gunt Lucifer een vierde seizoen. Maar dat seizoen gaat korter worden dan je wellicht zou verwachten. Er komen namelijk tien afleveringen volgens co-showrunner Ildy Modrovich, die tevens liet weten dat de productie van het nieuwe seizoen al in de loop van augustus van start gaat.

Helemaal aan het begin van Lucifer, besluit de gevallen engel de hel te verlaten. Hij verveelt zich namelijk de pleuris als de heer van de onderwereld en vindt het tijd voor afwisseling. En dus vertrekt Lucifer naar Los Angeles waar hij samenwerkt met LAPD-rechercheur Chloe Decker om criminelen aan te pakken.

Andere showrunner Joe Henderson liet weten dat afleveringen gemiddeld 43 minuten per stuk zullen duren, maar dat ze meer flexibiliteit hebben gekregen. Henderson stelt verder dat sociale media een grote rol hadden in het regelen van het vierde seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspeler voor Netflix-serie 'V-Wars'
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler voor Netflix-serie 'V-Wars'

De productie komt langzaam op stoom.

Peter Outerbridge is gecast in de nieuwe Netflix-serie V Wars. Die wordt gemaakt met een hoofdrol voor Ian Somerhalder en belooft behoorlijk spannend te worden. De serie wordt gebaseerd op een reeks van Jonathan Maberry uit 2012.

Hierin breekt een dodelijk virus uit, die de mensheid op de rand van de afgrond brengt. Het is aan wetenschappers om te voorkomen dat nog meer mensen veranderen in vampiers en de mensheid uitsterft. Een van die wetenschappers is Dr. Luke Swann, een rol die gespeeld wordt door Somerhalder.

De serie werd oorspronkelijk aangekondigd door Entertainment One, maar werd uiteindelijk niet gemaakt. Netflix nam de rechten daarop over en heeft de productie op gang gebracht. Er is al een regisseur voor de pilot: Brad Turner, al weten we nog niet wanneer die mag beginnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen