search

Ons nieuws van donderdag 26 juli 2018

'Sharp Objects' krijgt geen tweede seizoen
Series / Nieuws

'Sharp Objects' krijgt geen tweede seizoen

"Het was nooit de bedoeling om een tweede seizoen te maken"

Geoffrey Ketels

Slecht nieuws voor de fans van de serie 'Sharp Objects'. De producer van deze reeks, namelijk 'Marti Noxon' heeft namelijk op de Television Critics Association Summer Press Tour aangegeven dat er geen tweede seizoen zal verschijnen. Dit niet zozeer omdat de resultaten van het eerste seizoen tegenvielen, maar wel omdat het nooit de bedoeling zou zijn geweest om meer afleveringen te maken. Bij monde van de HBO President of Programming Casey Bloys werd eerder reeds in een interview met Deadline het volgende gesteld:

"Sharp Objects kan niet worden vergeleken met bijvoorbeeld 'Big Little Lies'. Bij deze laatste wilden alle sterren maar wat graag terugkomen voor een vervolg. Sharp Objects is echter een behoorlijk stuk donkerder, niet alleen de serie op zich, maar ook het personage dat Amy speelt. Ze heeft dan ook eerder reeds laten weten niet terug te willen keren voor een eventueel vervolg en ik kan haar dat niet kwalijk nemen. Deze rol vergt erg veel van een actrice."

Fans van de reeks zullen dus duidelijk ten volle moeten genieten van het eerste en enige seizoen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Indrukwekkende eerste trailer 'The First'
Series / Trailer

Indrukwekkende eerste trailer 'The First'

De eerste bemande missie naar Mars!

Hulu en Sean Penn dromen van de sterren, in onderstaande eerste trailer van The First. Het is het nieuwe project van Beau Willimon, die ons het uiterst goed ontvangen House of Cards op Netflix bracht. De trailer kan je hieronder bekijken!


Centraal in The First staat de eerste bemande Mars-expeditie. Daarin staan de offers die mannen en vrouwen moeten maken om als eerste mensen naar de rode planeet te mogen reizen. Een interessant drama, dat duidelijk zeer duur is geweest, zien de uiterst mooie effecten.

Opvallend ook aan de trailer, is de laatste regel tekst die uitgesproken wordt: "elke keer als mensen naar het onbekende trekken, dan is er een prijs die betaald moet worden". Kortom: er zijn zaken die opgeofferd moeten worden om zoiets te bereiken als de eerste Marsreis.

Vanaf 14 september is de serie op Hulu te zien. Of en wanneer deze naar Nederland komt is niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt 'Lord of the Flies'-achtige serie
Series / Nieuws

Netflix maakt 'Lord of the Flies'-achtige serie

Met elementen van LOST.

Netflix gaat een Lord of the Flies-achtig tienerdrama maken. Kathryn Newton gaat een hoofdrol spelen in de serie. Zij is Allie, een jonge vrouw die leiding gaat geven aan een groep tieners in een wasteland. De serie wordt geproduceerd door Chris Keyser en Marc Webb.

Keyser schrijft de pilot en Webb regisseert de pilot. De bedoeling is dat er een groep tieners gevolgd wordt, die na een schoolreis thuiskomen en daar erachter komen dat alle bewoners spoorloos verdwenen zijn. Maar ze kunnen er ook niet meer weg. Al snel moeten de tieners allemaal vechten om te overleven.

De serie zou ook gebaseerd zijn op het werk van William Golding, maar een eigen spin eraan geven. Centraal staan vooral de vrouwen. Verder moet er een mysterie spelen dat enigszins zal doen denken aan Lost, de befaamde serie van ABC over een groep mensen die een vliegtuigcrash overleven en terecht komen op een mysterieus eiland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen Rip Hunter in vierde seizoen 'Legends of Tomorrow'
Series / Nieuws

Geen Rip Hunter in vierde seizoen 'Legends of Tomorrow'

Het is voorbij voor Rip.

Arthur Darvill keert niet terug in het vierde seizoen van The CW's Legends of Tomorrow. Daarmee lijkt Rip Hunter, de voormalig kapitein van de Wave Rider en oorspronkelijke hoofdrolspeler van de serie, daadwerkelijk dood. Twee seizoenen was hij regular, vervolgens recurring en nu lijkt hij dus dood.

Dat vertelde showrunner Phil Klemmer aan de site Digital Spy tijdens de San Diego Comic-Con 2018. "Ik geloof dat hij, in elk geval dit seizoen, klaar is. Maar ik bedoel, Arthur Darvill is de beste. We hebben de verschrikkelijke gewoonte om de beste mensen te vermoorden. Het is echt heel dom."

Met die woorden hint Klemmer er in elk geval naar dat Darvill ooit wel terug kan keren. De acteur liet in het verleden wel eens weten dat te zien zitten. Alleen is echt zeker dat het - in de woorden van Klemmer - "in elk geval dit seizoen" niet mogelijk is. De serie gaat op 22 oktober van start met zijn vierde seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.