search

Ons nieuws van maandag 17 september 2018

'Breaking Bad'-acteur Aaron Paul in 'Westworld'
Series / Nieuws

'Breaking Bad'-acteur Aaron Paul in 'Westworld'

Seizoen 3 krijgt grote nieuwe naam.

Afgelopen april verscheen het tweede seizoen van Westworld op HBO en er wordt alweer hard gewerkt aan een derde seizoen. Een van de nieuwe gezichten in seizoen 3 zal Aaron Paul zijn.

Paul is uiteraard vooral bekend van zijn rol als Jesse Pinkman in de misdaadserie Breaking Bad. In Westworld zal hij volgens Deadline een vast personage gaan invullen. Welk personage is nog niet onthuld.

Het tweede seizoen van Westworld kreeg de titel 'The Door' mee, nadat het eerste seizoen al werd betiteld als 'The Maze'. Ondanks de nodige populariteit lijkt Westworld niet het nieuwe kijkcijferkanon van HBO. Het tweede deel liet zelfs licht dalende cijfers zien.

Het is nog onbekend wanneer het volgende seizoen van Westworld zal debuteren op betaalzender HBO.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grace Park vertelt meer over vertrek uit Hawaii Five-0
Series / Nieuws

Grace Park vertelt meer over vertrek uit Hawaii Five-0

Grace Park en Daniel Dae Kim verlieten Hawaii Five-0 omwille van onenigheid over hun contract...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Vorig jaar raakte bekend dat zowel Grace Park als Daniel Dae Kim de cast van Hawaii Five-0 zouden verlaten. Dit omwille van contractuele meningsverschillen tussen beide sterren en CBS. Diverse malen hadden de actrice en acteur in het verleden reeds laten optekenen niet akkoord te gaan met het feit dat ze (aanzienlijk) minder verdienden in vergelijking met hun (blanke) mede-acteurs Alex O'Loughlin en Scott Caan. Helaas kwam het nooit tot een overeenkomst met CBS waardoor de reeks vorig jaar afscheid moest nemen van twee bekende gezichten.

Daniel Dae Kim liet eigenlijk vrij snel optekenen in een interview dat zijn vertrek te wijten was aan een onoplosbaar meningsverschil over zijn contract. Verder liet hij zich ontvallen dat hij het zou missen om een wel ontwikkeld Aziatisch-Amerikaans personage te spelen, iets wat volgens hem toch een zeldzaamheid is op de televisie. Park onthield zich eigenlijk altijd van enige reactie... althans tot nu.

In een interview met 'Entertainment Weekly' welke eigenlijk vooral ging over 'A Million Little Things' geeft Park meer duiding over de omstandigheden rond haar vertrek uit Hawaii Five-0. Zij speelde in de serie gedurende zeven seizoenen de rol van 'Kono Kalakaua'. In het interview liet ze het volgende optekenen:

"Verschillende factoren hebben gezorgd voor het niet verlengen van mijn contract voor Hawaii Five-0. Ik ben dankbaar voor de lessen die ik heb geleerd, maar ik moet uiteindelijk kiezen voor wat het beste is voor mijn integriteit. Ik begrijp dat mensen altijd doen wat zij denken dat het beste is en iedereen heeft zijn eigen achtergrond. Doorheen de reeks heb ik geprobeerd om het beste in iedereen te blijven zien. Zou ik het terug doen? Ik zou waarschijnlijk niet zo snel meer ja zeggen."

Vorig jaar liet executive producer Peter Lenkov zich nog ontvallen dat Park de reeks zou hebben verlaten om meer tijd met haar familie door te kunnen brengen. De actrice zou Lenkov hebben gecontacteerd om hem duidelijk te maken dat het helemaal niet 'cool' is om namens haar een verklaring de wereld in te sturen.

Mis jij Grace Park en Daniel Dae Kim in Hawaii Five-0?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mogelijk serie rond 'Batgirl' in de maak
Series / Nieuws

Mogelijk serie rond 'Batgirl' in de maak

Komt de beroemde vrouwelijke tegenhanger van Batman naar het kleine scherm?

Het gerucht gaat dat DC nu werkt aan een serie rond Batgirl. Daarmee komt het personage dus alsnog naar ons toe, nadat Joss Whedon eerder voor Warner Bros. een DC-film mocht ontwikkelen rond de heldin. Die film komt er niet, maar het personage lijkt ook een kans in een serie te krijgen.

Fandom Wire stelt dat er een dertien afleveringen tellende show moet komen. Die zou in februari 2019 opgenomen worden en begin 2020 te zien moeten zijn om de DC Universe streamingdienst. Daar worden momenteel miljoenen in gestoken, want er zijn tal van live-action series in ontwikkeling voor de dienst.

Er is momenteel nog niemand aan het project verbonden, maar het gerucht gaat dat Barbara Gordon gevolgd wordt in de show. Wellicht dat Whedon nu alsnog aan boord wil en kan komen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Plan mutanten in 'The Gifted' bekend
Series / Nieuws

Plan mutanten in 'The Gifted' bekend

Duidelijk is dat mensen en mutanten niet naast elkaar kunnen leven.

De Hellfire Club heeft een duidelijk doel voor ogen in het tweede seizoen van Fox-serie The Gifted. In een interview vertelt Grace Byers, die de rol van Reeva Pyage (de leider van de Hellfire Club) speelt, dat haar personage een duidelijk doel heeft.

"Dus de visie die zij heeft, en ik bedoel, dat is geen geheim, is dat het onmogelijk is dat mensen en mutanten vredig naast elkaar kunnen leven in dezelfde wereld," aldus Byers. "Dat heeft ze wel geleerd. En het heden vertelt haar dat ook. Ze heeft veel mensen verloren, en veel dingen door die ervaringen. Dus dat verleden heeft het haar echt laten zien dat het onmogelijk is. En dus werkt ze voor een wereld waarin mutanten vrij kunnen leven in hun eigen natie."

Het lijkt er daarmee op dat de serie de comics zal blijven volgen. En dat Pyage het verhaal van Magneto in de comics ook volgt, waarin die probeert een eigen natie te bouwen voor mutanten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen