search

Ons nieuws van zaterdag 29 september 2018

Einde 'Game of Thrones' teleurstellend of juist opwindend
Series / Nieuws

Einde 'Game of Thrones' teleurstellend of juist opwindend

Aldus Sophie Turner.

Volgend jaar is actrice Sophie Turner te zien in het slotstuk van twee grote franchises. Als eerste is ze als het titelpersonage in X-Men: Dark Phoenix te zien op het witte doek en daarna zal ze een hoogstwaarschijnlijk een belangrijke rol vervullen in de afronding van Game of Thrones.

In HBO's Game of Thrones speelt Sophie Turner de rol van Sansa Stark en tegenover IGN zei ze het volgende over de afronding van de serie:

"Ik denk dat veel fans teleurgesteld zullen zijn én dat veel fans in de hemel zullen zijn. Ik denk dat het echt interessant zal zijn om de reacties van mensen te zien. Voor mij was het lezen van het script hartverscheurend toen op de allerlaatste pagina van het script enkel 'End of Game of Thrones' stond. Dat was echt emotioneel."

Over haar eigen personage zei ze: "Ze neemt zeg maar het heft in eigen hand, om te laten zien waar ze voor staat. In de loop van de serie is ze zich helemaal niet bewust van wat ze wil, waar ze wil zijn, wie ze echt is. Aan het einde van dit seizoen voel ik dat ze het meest zelfverzekerde personage in de serie is."

Het nieuwe seizoen debuteert ergens in 2019. Mogelijk in mei.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.