search
Setting 'Homeland' s6 onthuld

Setting 'Homeland' s6 onthuld

En een oude bekende keert terug.

Jim Pedd
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Er zijn eindelijk wat mooie details rond het zesde seizoen van Showtimes Homeland. We wisten al dat deze reeks naar de Verenigde Staten terug zou keren, en nu lijkt het erop dat Carrie Mathison (Claire Danes) zich met de presidentsverkiezingen in de VS gaat bezighouden.


Tegenover Entertainment Weekly vertelde showrunner Alex Gansa dat de show zich focust op de tijd direct na verkiezingen. Het complete seizoen speelt zich af tussen verkiezingsdag in november en de inauguratie van de president in januari.

"Dit is een vreemde tijd in Amerika, waarin er tijdens 72 dagen niet zeker is wie de leiding is, en er is een nieuwe president die nog moet leren wat het betekent om president te zijn. Het is een erg complexe wisseling va de macht, vol angst en uiteenlopende belangen "“ Hoe kan ik in het oor van de nieuwe president komen? En hoe gaat de nieuwe president om met het nalatenschap van de oude president? Het is een erg gevaarlijke tijd in onze democratie," aldus Gansa.

Verder liet TVLine weten dat acteur Rupert Friend terugkeert als Peter Quinn. "Ik hoop dat hij het leuk vindt om door een buisje te eten," grapte de acteur. Showrunner Gansa vertelde daarover: "Hoe Peter Quinns personage dit jaar gedramatiseerd wordt, gaat mensen verbazen, het wordt niet wat je denkt."

Aanbevolen artikelen