Eerste details 'Star Wars: Rogue One'-serie

Eerste details 'Star Wars: Rogue One'-serie

Eindelijk krijgen we details!

Jim Pedd, 15 december 2019 om 12:50

Disney+ brengt ons de komende tijd heel veel Marvel-series. Maar er komen ook flink wat Star Wars-series uit. We hebben nu al wekelijks een nieuwe aflevering van The Mandalorian en daar komen series rond Obi-Wan Kenobi en Cassian Andor bij. Over die laatste hebben we nu details.
Discussing Film meldt dat de productie van de serie begin juni 2020 van start gaat. Voor die tijd zoekt men castleden en wel heel specifieke. Lucasfilm zou op dit moment druk zoeken naar een jonge acteur van hooguit negen én eentje van dertien jaar, om Cassian in zijn jonge jaren te spelen.

Lees ook: Bijna was de 'Rogue One'-serie geschrapt

Oorsprongsverhaal vertellen
Het is de intentie van Lucasfilm om met de serie een oorsprongsverhaal te vertellen. We krijgen dus te zien waarom Andor zich uiteindelijk bij de Rebellen voegde en als spion grote successen boekte. Er zijn straks meerdere flashbacks naar zijn verleden te zien.

Lees ook: Star Wars 'Rogue One'-serie vindt schrijver en regisseur!

We leerden Cassian overigens kennen in de film Rogue One, waarin hij een van de Rebellen was die de plannen voor de oorspronkelijke Death Star wist te stelen van het Keizerrijk. De serie is waarschijnlijk in 2021 te streamen op Disney+.

Bron: Discussing Film

Lees meer over: Cassian Andor, Rogue One, Star Wars, Prequel, Disney Plus

Populair nieuws