search
Plotseling een mega gespierd lichaam voor 'Silicon Valley'-acteur
Series / Celebrity

Plotseling een mega gespierd lichaam voor 'Silicon Valley'-acteur

De acteur van onder andere 'Silicon Valley' heeft "veel te lang te hard gewerkt" om niet op te scheppen over zijn nieuwe uiterlijk, dus nu verrast hij iedereen met een opmerkelijke foto!

Silicon Valley-ster Kumail Nanjiani transformeerde zijn lichaam voor een rol in Marvel's aankomende film Eternals, en kon het nu niet laten om te pronken met het resultaat van maanden hard werken. De acteur heeft "veel te lang te hard gewerkt" om niet op te scheppen over zijn nieuwe uiterlijk.

"Ik had nooit gedacht dat ik een van die mensen zou zijn die zo'n foto zou posten, maar ik heb veel te lang hard gewerkt, dus hier zijn we," schreef Nanjiani. "Ik ontdekte dat ik een jaar geleden in Marvel's Eternals zou zijn en besloot dat ik mijn uiterlijk wilde veranderen."

Lees ook: Trailer laatste seizoen 'Silicon Valley'!

De acteur en schrijver benadrukte echter meteen dat zijn gespierde lichaam niet mogelijk zou zijn geweest zonder filmsterrengeld.

"Ik zou dit niet hebben kunnen doen als ik geen jaar had gehad met de beste trainers en voedingsdeskundigen die werden betaald door de grootste studio ter wereld," zei hij. "Ik ben blij dat ik er zo uitzie, maar ik begrijp ook waarom ik dat nog nooit eerder heb gedaan. Zonder deze middelen en tijd zou het onmogelijk zijn geweest."

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen