search
Epische scifi-serie 'Snow Crash' komt naar HBO Max
Series / Nieuws

Epische scifi-serie 'Snow Crash' komt naar HBO Max

Als je Ready Player One goed vond, dan wordt Snow Crash je favoriete nieuwe serie!

Neal Stephensons klassieke scifi-boek Snow Crash wordt een tv-serie voor HBO Max. Scenarist Michael Bacall (21 Jump Street) en regisseur Joe Cornish (Attack the Block) werken momenteel aan het script. Stephensons boek gaat over een groot aantal thema's, waaronder geschiedenis, taalkunde, antropologie, archeologie, religie, computerwetenschappen, politiek, cryptografie en filosofie.

De eerder genoemde Bacall en Angela Robinson zullen dienst doen als showrunners. Joe Cornish regisseert en Frank Marshall produceert. Hieronder de synopsis van het boek:

"Hoofdpersonage Hiro Protagonist is een pizzabezorger voor zijn oom Enzo's CosoNostra Pizza Inc. In het zogenaamde meta-universum is hij echter een strijdvaardige prins. In deze computerwereld moet hij het opnemen tegen een nieuw virus dat wereldwijd hackers uitschakelt. "

Een nieuwe streamingdienst
HBO Max is een volledig nieuwe streamingdienst die in april 2020 wordt verwacht. Naast alle series van HBO en de films van Warner Bros. (zoals de Harry Potter-reeks en de DC-films) wordt er ook een hoop nieuwe content gemaakt voor de dienst. Snow Crash wordt ongetwijfeld een van de grotere titels.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen