search
Goede series die je vanaf januari 2020 op Netflix kan kijken
Series / Nieuws

Goede series die je vanaf januari 2020 op Netflix kan kijken

Netflix voegt weer heel wat nieuws toe!

We naderen de feestdagen en dus is Netflix een stuk eerder dan normaal met zijn aankondiging van nieuwe series. Heel veel hebben we gek genoeg niet te horen gekregen tot nu toe, terwijl januari gewoonlijk een goede maand is als het aankomt op releases. In deze maand worden veel overeenkomsten namelijk opnieuw getekend.


Messiah


Te streamen vanaf 1 januari | Deze serie draait om CIA-officier Eva Geller. Zij onderzoekt een mysterieuze man, die heel wat aandacht krijgt. Hij kan namelijk wonderen verrichten. Of liegt hij en is hij gewoon een oplichter?




How to Get Away with Murder S5


Te streamen vanaf 1 januari | Een groep ambitieuze rechtenstudenten raakt samen met hun briljante professor verzeild in een gevaarlijk moordcomplot dat hun levens voor altijd zal veranderen.




Ares


Te streamen vanaf 17 januari | Januari is ook de maand van de eerste Nederlandse Netflix Original. Een psychologische horrorserie die draait om Rosa en Jacob. Ze leggen de verschrikkelijke geheimen bloot van de Amsterdamse elite, maar dat moet tegen een hoge prijs.




Sex Education S2


Te streamen vanaf 17 januari | Op 17 januari kunnen we weer genieten van deze serie over de middelbare scholier Otis Milburn, wiens moeder sekstherapeute is. Dat zorgt voor moeilijke situaties voor de arme knul.




Chilling Adventures of Sabrina S3


Te streamen vanaf 17 januari | Sabrina besluit in dit nieuwe seizoen de hel in te gaan om haar vriendje Nick te zoeken. Hij is nu in de hel en dient als levende gevangenis voor Satan. En dat kan de eigenwijze jonge heks natuurlijk niet accepteren.




Dracula


Te streamen in januari | Wanneer de BBC/Netflix-serie precies te zien is weten we nog niet. Wel weten we dat de serie draait om het moment dat Dracula arriveert in Londen, in 1897. Daar zoekt hij jonge maagden om bloed van op te zuigen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen