search
Nieuw op Netflix: 'Chief of Staff' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Chief of Staff' seizoen 2

Het tweede deel van de Zuid-Koreaanse reeks is nu te bekijken op Netflix!

Fans van Zuid-Koreaanse series opgelet! Netflix heeft het tweede seizoen toegevoegd van Chief of Staff. Het eerste seizoen verscheen eerder dit jaar op de streamingdienst, meer bepaald op 25 juni.

In de serie Chief of Staff zien we hoe Jang Tae-jun als stafchef van de Nationale Vergadering achter de schermen de nodige invloed kan uitoefenen op belangrijke en machtige mensen. Op deze manier hoopt hij op een dag zijn eigen ambitie om de absolute top te kunnen bereiken waar te kunnen maken.

De cast van Chief of Staff bestaat in eerste instantie uit de hoofdrolspelers Lee Jung-Jae en Shin Min-ah. Andere leden van de cast luisteren naar namen zoals Lee Elijah, Kim Dong-joon, Kim Kap-soo, Jung Woong-in en finaal natuurlijk ook nog Im Won-hee.

Populaire serie
Niet alleen in Zuid-Korea geniet Chief of Staff[/b] een aanzienlijke populariteit. Ook daarbuiten is [i]Bojwagwan (de andere benaming voor de reeks) behoorlijk populair. Op de gespecialiseerde website IMDB krijgt ze dan ook niet voor niets een score van een mooie 7,6/10. Ben jij ook benieuwd naar deze Zuid-Koreaanse reeks en wil je graag alvast even een voorsmaakje? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer.Wil je meteen echt aan de slag met het tweede seizoen van Chief of Staff? Dan is dat vanaf nu mogelijk op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen