search
Nieuw op Netflix: De nu al iconische serie 'The Witcher'!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De nu al iconische serie 'The Witcher'!

'The Witcher' is te bekijken op Netflix vanaf vrijdag 20 december 2019...

Er is de laatste tijd reeds heel wat gezegd en geschreven over The Witcher. Prachtige trailers, leuk beeldmateriaal en zelfs reeds de eerste recensies hebben er voor gezorgd dat velen niet meer kunnen wachten tot de reeks op Netflix verschijnt. Dat wachten is nu bijna voorbij!

Het mag duidelijk zijn dat Netflix ongelofelijk veel vertrouwen heeft in zijn nieuwe original. Dat vertrouwen lijkt ook niet meer dan terecht te zijn. Heel wat recensenten die reeds een tipje van de sluier hebben opgelicht hebben immers onder meer gesteld dat de vechtscènes in de reeks deze van Game of Thrones zouden doen verbleken. Bovendien is de basis voor de reeks natuurlijk uitstekend. The Witcher is dan ook zowel binnen de literaire wereld als de gamewereld een waar begrip.

Lees ook: Gave foto van iconische locatie Netflix-serie 'The Witcher'

Nu al legendarisch
The Witcher wordt nu al, nog vooraleer ze op Netflix verschijnt, bestempeld als een legendarische reeks. Zo eentje waarvan je als Netflix zijnde weet dat ze een belangrijke meerwaarde voor je platform zal realiseren. Ook de cast die Netflix heeft samengesteld voor The Witcher is er eentje die fantastisch lijkt uit te pakken. Geralt of Rivia wordt bijvoorbeeld gespeeld door Henry Cavill terwijl de 18-jarige Freya Allan de rol speelt van prinses Ciri.

Kan jij ook al niet meer wachten tot The Witcher verschijnt? Bekijk dan zeker nog eens de onderstaande trailer! Het wachten op deze nieuwe topreeks is echter bijna voorbij! The Witcher is namelijk vanaf morgen, vrijdag 20 december 2019 te bekijken op Netflix!



Lees ook: Netflix-serie 'The Witcher' krijgt gigantische maar originele monsters
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen