Emilia Clarke (Game of Thrones): "Ik neem geen selfies meer met fans"

Emilia Clarke:

De actrice zou wel nog met plezier handtekeningen uitdelen...

Door redactie, 21 december 2019 om 16:27

Actrice Emilia Clarke, bekend van onder meer de HBO-hitserie Game of Thrones heeft laten optekenen dat ze niet langer selfies zal nemen met fans. De beslissing van de populaire 33-jarige Britse actrice komt er na een incident op de luchthaven.
Toen Clarke recent op de luchthaven was werd ze plots overvallen door een paniekaanval. Tijdens deze aanval had een fan er op aangedrongen om een selfie te nemen met de actrice. Dat een dergelijke beangstigende gebeurtenis niet werd gerespecteerd door de fan in kwestie heeft kwaad bloed gezet bij Clarke. Tijdens een interview aan NBC News gaf Clarke het volgende aan; "Ik werd plots overvallen door een paniekaanval welke ongetwijfeld was veroorzaakt door volledige uitputting".

Lees ook: Blu-ray review 'Game of Thrones: The Complete Collection'

Telefoongesprek
In een poging om zichzelf wat te bedaren koos Clarke er voor om haar moeder op te bellen. Tijdens het telefoongesprek beschreef Clarke haar symptomen waarna haar moeder haar de raad had gegeven om te gaan zitten en rustig adem te halen. Op het ogenblik dat de actrice was gaan zitten zou ze meteen in tranen zijn uitgebarsten. Net op dat moment werd Clarke benaderd door een fan alsof er niets aan de hand was. "Ik was maar aan het huilen en die gast kwam naar mij om een selfie te vragen", aldus Clarke.

Bovenstaande situatie volgde relatief kort nadat Clarke tijdens een vlucht wakker werd gemaakt door een andere fan enkel en alleen om een selfie met de actrice te vragen.

In een reactie op bovenstaande situaties heeft Clarke nu aangekondigd niet langer selfies te nemen met willekeurige fans. In plaats daarvan zou ze wel met plezier handtekeningen willen uitdelen. De actrice heeft finaal nog aangegeven dat ze op deze manier wellicht ook eenvoudiger een conversatie aan kan knopen met de fan in kwestie zonder gewoon een selfie te nemen en dag te zeggen.

Lees ook: Nieuw boek 'Game of Thrones' bijna klaar?

Bron: Inquisitr.com

Lees meer over: Emilia Clarke, Game of Thrones, serie, HBO, series

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws