Nieuw boek 'Game of Thrones' bijna klaar?

Nieuw boek 'Game of Thrones' bijna klaar?

Fans weten echt zeker dat het moment van de waarheid eraan zit te komen.

Jim Pedd, 13 december 2019 09:02

Schrijver George R.R. Martin is een fervent blogger. Hij schrijft veel over football en wat hij zoal aan het doen is. Maar op dit moment is de bedenker van Game of Thrones opvallend stil. Volgens fans een extra teken dat hij bijna klaar is met het zesde boek in de voor hen zo geliefde franchise, The Winds of Winter.

Tot nu toe is er nog geen officiële aankondiging geweest. Wel weten we van Martin dat hij de afgelopen acht jaar behoorlijk heeft zitten worstelen met het boek. Hij vond het moeilijk de vele verhaallijnen nog goed uit elkaar te houden en op organische wijze bij elkaar te brengen.

Lees ook: Fans 'Game of Thrones' weten het zeker: The Winds of Winter komt eraan!

Voorzichtig optimistisch
Fans zijn nu door de stilte van Martin toch langzaamaan optimistisch aan het worden over het vooruitzicht op een nieuw boek. Het feit dat Martin vrijwel niets schrijft op zijn blog op dit moment, zou een teken zijn. Normaliter schrijft hij veel als hij in zijn huis in Santa Fe is. Maar de afgelopen twee weken was het stil.

Lees ook: Eet Drogon het lichaam van Dany op in 'Game of Thrones'?

Fans denken dus dat Martin heel druk bezig is met de afronding van zijn werk. Tegelijk hoeft het natuurlijk niets te betekenen en kan het ook zijn dat Martin gewoon even niks te melden heeft. Alleen tijd zal het leren!

Bron: CB

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, George RR Martin

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws