Frank Underwood (Kevin Spacey ) komt opnieuw met een mesjogge Kerstgroet

Frank Underwood terug voor bizarre kerstgroet

Kevin Spacey doet het weer.

Door redactie, 27 december 2019 12:38

Vorig jaar bracht acteur Kevin Spacey een vrij bizarre kerstgroet. Hij deed dat als Frank Underwood, het personage van Netflix-serie House of Cards. En hoewel die video niet heel goed viel, doet de acteur het dit jaar nog eens.
Spacey begint met de vraag of we gedacht hadden dat hij “de kans voorbij zou laten gaan om jullie een prettig kerstfeest te wensen?” De acteur zit voor een open haard en kijkt ons aan terwijl hij vertelt een goed jaar gehad te hebben. Hij is dankbaar dat hij gezond is en roept mensen op om vooral goed voor elkaar te zijn.


Flink in opspraak
Kevin Spacey kwam in 2017 flink in opspraak. Hij werd door acteur Anthony Rapp ervan beschuldigd hem aangerand te hebben, terwijl Rapp pas 14 jaar oud was. Spacey bood daar zijn verontschuldigingen voor aan en kreeg meet beschuldigingen aan zijn broek. Een deel daarvan is ondertussen nep gebleken en teruggetrokken, maar de reputatie van de acteur hoe dan ook onherstelbaar besmeurd.

In zijn boodschap roept de acteur dan ook op om rustiger te zijn en minder snel tot de aanval over te gaan. Hij vraagt mensen vooral om vriendelijker te zijn.

Lees meer over: House of Cards, Frank Underwood, Kevin Spacey

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws