search
'The Witcher'-showrunner wil doorgaan tot seizoen 7
Series / Nieuws

'The Witcher'-showrunner wil doorgaan tot seizoen 7

De serie kan nog wel een tijdje doorgaan!

Netflix heeft met serie The Witcher een flink succes in handen. Okay, critici zijn er niet dol op, maar fans zijn helemaal weg van de fantasyserie. En dus kunnen we rustig speculeren over de toekomst. Alhoewel, wij, ook showrunner Lauren Schmidt Hissrich loopt graag op de zaken vooruit.

Hissrich gelooft namelijk in het potentieel van de serie en plant ver vooruit. Nu Netflix al een tweede seizoen heeft besteld, denkt Hissrich alvast aan de nog verdere toekomst. Zo ver, dat ze het al heeft over het zevende seizoen, want tot die tijd weet ze welk verhaal ze wil vertellen.

Lees ook: Schrijver 'The Witcher'-boeken is erg blij met de serie van Netflix

Zeven seizoenen
Hissrich sprak met de site GamesRadar over de toekomst van haar serie. "Het stomste dat we zouden kunnen doen, is al onze energie richten op het eerste seizoen en niet nadenken over wat de toekomst hen zou kunnen brengen," vertelde ze heel stellig. En dus wordt er ver vooruit gedacht.

Lees ook: Tweede seizoen Netflix-hit 'The Witcher' krijgt veel meer focus

Zo weten we dat het tweede seizoen de hoofdpersonen meer bij elkaar brengt en dat we mentorfiguur Vesemir gaan ontmoeten. Hij is de mentor van Geralt, die we natuurlijk volgen in de show.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen