search
Netflix-serie 'The Witcher' is een megahit
Series / Nieuws

Netflix-serie 'The Witcher' is een megahit

De serie wordt héél goed bekeken deze dagen.

Het blijft toch een beetje een ding. Het verschil tussen critici en kijkers. Ook voor Netflix-serie The Witcher gaat dit verhaal op. De serie scoort echt niet goed op RottenTomatoes en wordt daar omschreven als een half-afgemaakt geheel. Maar het publiek geeft de serie een 93%, waarmee het een fantastisch ontvangen geheel is.

Dat is niet het enige, want Business Insider meldt nu dat de serie de derde meest bekeken serie in de Verenigde Staten van dit moment is. Enkel Disney+-serie The Mandalorian en Netflix-serie Stranger Things deden het beter. Daarmee is het dus echt een grote hit voor Netflix en zou de wens van showrunner Lauren Schmidt Hissrich om er zeven seizoenen van te maken, zomaar eens uit kunnen komen.

Lees ook: Mark Hamill in tweede seizoen Netflix-hit 'The Witcher'?

Wat gaat er mis?
De vraag is wat er mis gaat en waar het verschil zit tussen critici en fans. Sommige critici steken er in elk geval geen moeite in; Entertainment Weekly publiceerde een recensie waarbij de twee critici toegaven dat ze enkel aflevering 1 en delen van 2 en 5 keken. Meer dan dat wilden ze niet en daar waren fans natuurlijk helemaal niet blij mee.

Lees ook: Henry Cavill wilde veel meer magie in 'The Witcher'

Maar uiteindelijk doet het er niet toe en gaat het er vooral om wat de fan wil. En die wil duidelijk meer!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen