search

Ons nieuws van zondag 29 december 2019

'The Walking Dead' seizoen 7 en 8 zijn de slechtste van de serie
Series / Nieuws

'The Walking Dead' seizoen 7 en 8 zijn de slechtste van de serie

De serie doet het wisselend, maar is nu wel goed bezig.

Het zevende en achtste seizoen van The Walking Dead zijn de slechtste van de serie. Dat blijkt uit een artikel van ComicBook over de serie. De site bekeek welke afleveringen het slechtst scoren op IMDb en ook op Rotten Tomatoes. En dat zijn de zevende en achtste reeks.

De twee seizoenen waren de laatste twee voor Scott Gimple als showrunner, alvorens hij een nieuwe rol op zich nam als hoofd van de hele franchise. Nu is Angela Kang de baas over de serie en mag zij al twee seizoenen de boel leiden. Haar seizoenen behoren tot de best ontvangen van de serie.

Lees ook: Dood stuntman 'The Walking Dead' was te voorkomen?

Slecht ontvangen
Seizoen 8 scoort op Rotten Tomatoes slechts een goedkeuring van 64 procent bij critici. Fans vinden het ook het slechtste seizoen ooit, met een score van 48%. Daarmee deed All Out War het echt niet goed als verhaallijn. Negen van de tien slechtst ontvangen afleveringen van de serie ooit, behoren tot de twee seizoenen.

Lees ook: Hoe zal 'The Walking Dead' eindigen?

Enkel de aflevering Last Day on Earth, de finale van seizoen 6, behoort niet tot dat illustere rijtje en is ook enorm slecht ontvangen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijf opvallende cameo's in 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Vijf opvallende cameo's in 'The Mandalorian'

Gedurende seizoen 1 waren er heel wat cameo's.

In The Mandalorian zijn heel wat opvallende bekende, herkenbare en nieuwe personages te zien. Enkele van deze personages waren maar heel kort te zien, maar werden wel gespeeld door opvallende namen.

Hieronder vijf cameo's van bekende(re) acteurs die tot op heden zijn onthuld. Het is namelijk moeilijk te zeggen welke gezichten er onder de helmen van de Stormtroopers zitten, of de aliens die film zijn opgemaakt. Let op: lichte spoilers!

Lees ook: 'The Mandalorian' seizoen 2 al snel op Disney+; bekijk het eerste monster!

Jon Favreau als Paz Vizla
Showrunner Jon Favreau was te horen als Paz Vizla, een Mandalorian die te zien is in de derde aflevering. We horen hem kort spreken tegen Mando. Overigens sprak Favreau ook de stem in van Pre Vizla in Star Wars: The Clone Wars.

Matt Lanter als Davan
Acteur Matt Lanter sprak de stem in van Anakin Skywalker in Star Wars: The Clone Wars en had in aflevering 6 van The Mandalorian een cameo als een soldaat van de New Republic.

Regisseurs als X-Wing piloten
De drie regisseurs Deborah Chow, Rick Famuyiwa en Dave Filoni zijn te zien als de drie X-Wing piloten in de zesde aflevering. Overigens spreekt Taika Waititi de stem in van IG-11 die in meerdere afleveringen te zien zijn.

Adam Pally en Jason Sudeikis als Stormtroopers
In aflevering acht zien we twee Stormtroopers op speeder bikes, die net The Child a.k.a. Baby Yoda hebben opgepikt. Dit zijn Adam Pally (Happy Endings) en Jason Sudeikis (Saturday Night Live).

Lees ook: Vermakelijk grapje over [...] in 'The Mandalorian'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is dit hoe Rick Grimes aan zijn einde komt in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Is dit hoe Rick Grimes aan zijn einde komt in 'The Walking Dead'?

Acteur Andrew Lincoln heeft wel een gaaf idee!

Acteur Andrew Lincoln mag dan wel afscheid genomen hebben van de serie The Walking Dead, hij weet wel hoe hij zou willen dat zijn personage Rick Grimes ten einde komt. Dat einde komt eraan, want de acteur speelt straks nog in drie live-action films.

Scott Gimple begon al in seizoen vier te denken over een vertrek van de acteur. Lincoln zou dan ook in seizoen acht vertrekken, wat later seizoen negen werd. In 2017 begon Lincoln ook campagne te voeren met een interessant eigen idee voor het einde.

Lees ook: Zo heet de première van 'The Walking Dead'

Het geneesmiddel
Lincoln stelde zich voor dat Rick samen met Carl ergens in een woestijn omringd wordt door Walkers. Daar bijt een van hen Rick in zijn arm. "Ik ga dood, in mijn eentje. Ik wacht gewoon om te sterven. En dan word ik beter. Een dag gaat voorbij. Ik sterf niet. Het laatste shot is van mij, me realiserend dat ik mogelijk het geneesmiddel ben. Het laatste shot van het geheel, is een grote horde aan zombies. Rick, staat op, gaat naar Carl, als de horde op hem afkomt. Hij loopt er doorheen. Boom!"

Lees ook: Dood stuntman 'The Walking Dead' was te voorkomen?

Helaas zal dat niet helemaal mogelijk zijn, want Carl ging ook in de serie al dood. Wel kan het met Judith of met RJ gebeuren. Beiden zijn kinderen van Rick, dus wie weet…
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'The Witcher' is een megahit
Series / Nieuws

Netflix-serie 'The Witcher' is een megahit

De serie wordt héél goed bekeken deze dagen.

Het blijft toch een beetje een ding. Het verschil tussen critici en kijkers. Ook voor Netflix-serie The Witcher gaat dit verhaal op. De serie scoort echt niet goed op RottenTomatoes en wordt daar omschreven als een half-afgemaakt geheel. Maar het publiek geeft de serie een 93%, waarmee het een fantastisch ontvangen geheel is.

Dat is niet het enige, want Business Insider meldt nu dat de serie de derde meest bekeken serie in de Verenigde Staten van dit moment is. Enkel Disney+-serie The Mandalorian en Netflix-serie Stranger Things deden het beter. Daarmee is het dus echt een grote hit voor Netflix en zou de wens van showrunner Lauren Schmidt Hissrich om er zeven seizoenen van te maken, zomaar eens uit kunnen komen.

Lees ook: Mark Hamill in tweede seizoen Netflix-hit 'The Witcher'?

Wat gaat er mis?
De vraag is wat er mis gaat en waar het verschil zit tussen critici en fans. Sommige critici steken er in elk geval geen moeite in; Entertainment Weekly publiceerde een recensie waarbij de twee critici toegaven dat ze enkel aflevering 1 en delen van 2 en 5 keken. Meer dan dat wilden ze niet en daar waren fans natuurlijk helemaal niet blij mee.

Lees ook: Henry Cavill wilde veel meer magie in 'The Witcher'

Maar uiteindelijk doet het er niet toe en gaat het er vooral om wat de fan wil. En die wil duidelijk meer!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.