Is dit hoe Rick Grimes aan zijn einde komt in 'The Walking Dead'?

Is dit hoe Rick Grimes eindigt in The Walking Dead

Acteur Andrew Lincoln heeft wel een gaaf idee!

Jim Pedd, 29 december 2019 om 12:48

Acteur Andrew Lincoln mag dan wel afscheid genomen hebben van de serie The Walking Dead, hij weet wel hoe hij zou willen dat zijn personage Rick Grimes ten einde komt. Dat einde komt eraan, want de acteur speelt straks nog in drie live-action films.
Scott Gimple begon al in seizoen vier te denken over een vertrek van de acteur. Lincoln zou dan ook in seizoen acht vertrekken, wat later seizoen negen werd. In 2017 begon Lincoln ook campagne te voeren met een interessant eigen idee voor het einde.

Lees ook: Zo heet de première van 'The Walking Dead'

Het geneesmiddel
Lincoln stelde zich voor dat Rick samen met Carl ergens in een woestijn omringd wordt door Walkers. Daar bijt een van hen Rick in zijn arm. “Ik ga dood, in mijn eentje. Ik wacht gewoon om te sterven. En dan word ik beter. Een dag gaat voorbij. Ik sterf niet. Het laatste shot is van mij, me realiserend dat ik mogelijk het geneesmiddel ben. Het laatste shot van het geheel, is een grote horde aan zombies. Rick, staat op, gaat naar Carl, als de horde op hem afkomt. Hij loopt er doorheen. Boom!”

Lees ook: Dood stuntman 'The Walking Dead' was te voorkomen?

Helaas zal dat niet helemaal mogelijk zijn, want Carl ging ook in de serie al dood. Wel kan het met Judith of met RJ gebeuren. Beiden zijn kinderen van Rick, dus wie weet…

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Rick Grimes, Andrew Lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws