search
Henry Cavill wilde veel meer magie in 'The Witcher'
Series / Nieuws

Henry Cavill wilde veel meer magie in 'The Witcher'

Netflix heeft een gave hit in handen!

Acteur Henry Cavill had graag gezien dat er veel meer magie zat in Netflix-serie The Witcher. Althans, magie gebruikt door zijn personage in de serie, Geralt of Rivia. In de boeken waar de serie op gebaseerd is gebeurt dat namelijk een heel stuk meer.

In de boeken maken Witchers gebruik van Signs, een vrij toegankelijke en eenvoudige manier van magie bedrijven. Die Signs leiden tot bepaalde effecten; zo kunnen ze mensen wegduwen. "Ik heb er heel erg op gehamerd dat we er zoveel mogelijk gebruik van zouden maken, want voor mij is het belangrijk dat het publiek weet dat hij bepaalde dingen kan," begon Cavill tijdens een interview met het Britse blad GQ. "Ik vond het heel belangrijk, omdat het echt onderdeel is van The Witcher."

Lees ook: Schrijver 'The Witcher'-boeken is erg blij met de serie van Netflix

Zeven seizoenen?
De serie van Netflix is gebaseerd op een Poolse boekenreeks en volgt monsterjager Geralt of Rivia. Hem zien we in een steeds gevaarlijker wordend Continent strijden tegen mensen, draken en andere mythische wezens. Een zware en moeilijke strijd die complexer wordt met de komst van tovenares Yennefer en de jonge prinses Ciri.

Lees ook: 'The Witcher'-showrunner wil doorgaan tot seizoen 7

Wat showrunner Lauren Schmidt Hissrich betreft, kan de serie zo nog zeven seizoenen doorgaan. Of dat gebeurt gaan we vanzelf merken. In elk geval komt er een tweede aan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen