Seizoensfinale 'The Mandalorian' enorm goed ontvangen door critici

De aflevering scoort 100% op Rotten Tomatoes.

Jim Pedd, 30 december 2019 12:19

De seizoensfinale van Disney+-serie The Mandalorian scoort wel heel goed bij critici. Sterker nog, volgens Rotten Tomatoes, vond iedereen de aflevering goed. Van de veertien recensies die er geteld werden, was er geen enkele negatief te noemen.
Volgens de consensus van de site “komt The Mandalorian tot een eind met knallende actie en een hartverwarmende dosis vergiffenis. Tegelijk teaset men gave nieuwe avonturen die eraan zitten te komen.” Kortom: het einde van dit seizoen bevalt wel!

Lees ook: 'The Mandalorian'-finale: De zeven grootste onthullingen

Tweede seizoen
De opnames van het tweede seizoen zijn al volop aan de gang. Jon Favreau liet al weten dat de serie in de herfst van 2020 verder gaat, wanneer we dus weer een volledig seizoen kunnen genieten van de avonturen van de Mandalorian. Tot die tijd zal het even stil blijven rond Star Wars.

Lees ook: De schokkende twist van 'The Mandalorian' uitgelegd

Maar nadat de tweede reeks van Mando te zien is geweest, verwachten we een forse toename van nieuwe content. Disney werkt namelijk ook aan series rond Cassian Andor van de film Rogue One en Obi-Wan Kenobi. Die series debuteren waarschijnlijk niet eens zo heel veel later.

Bron: RottenTomatoes

Lees meer over: The Mandalorian, Disney, Star Wars, Franchise, Rotten Tomatoes

Populair nieuws