search
Zeer grove fout 'The Witcher' net op tijd ontdekt
Series / Nieuws

Zeer grove fout 'The Witcher' net op tijd ontdekt

Dit doet toch denken aan Game of Thrones.

Nu The Witcher alweer een tijdje op Netflix staat, is het tijd om verhalen te vertellen. Zo heeft showrunner Lauren Schmidt Hissrich een anekdote over een wel heel opvallende fout. Die werd bijna onthuld in de serie, ware het niet dat men het net op tijd zag.

Goed, de serie speelt zich natuurlijk af in een wereld die lijkt op onze middeleeuwen. Maar dan vol monsters, heksen, elfen en andere mythische wezens. Mensen reizen nog rond te paard en te wagen, of moeten alles te voet doen. Maar bijna was er een auto te zien in een van de afleveringen!

Lees ook: Mark Hamill in tweede seizoen Netflix-hit 'The Witcher'?

Een auto
Een paar weken voordat de serie eindelijk te streamen was, bekeek Hissrich de nieuwe visuele effecten. "Iemand in de kamer, met scherpe ogen, zei ineens: 'zijn dat autolampen?' Waarop we meteen zagen dat het klopte. En er zitten natuurlijk geen auto's in The Witcher."

Lees ook: Schrijver 'The Witcher'-boeken is erg blij met de serie van Netflix

Het is alleen dankzij de vele mensen die een aflevering keken voordat die te zien was, dat het gespot kon worden. "Weet je, in die zin is het goed nieuws dat voordat een aflevering te zien is, er honderden mensen naar hebben gekeken. We hopen dat er niets in zit dat hierop lijkt."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen