'The Walking Dead' seizoen 7 en 8 zijn de slechtste van de serie

TWD' seizoen 7 en 8 zijn de slechtste van de serie

De serie doet het wisselend, maar is nu wel goed bezig.

Jim Pedd, 29 december 2019 om 18:02

Het zevende en achtste seizoen van The Walking Dead zijn de slechtste van de serie. Dat blijkt uit een artikel van ComicBook over de serie. De site bekeek welke afleveringen het slechtst scoren op IMDb en ook op Rotten Tomatoes. En dat zijn de zevende en achtste reeks.
De twee seizoenen waren de laatste twee voor Scott Gimple als showrunner, alvorens hij een nieuwe rol op zich nam als hoofd van de hele franchise. Nu is Angela Kang de baas over de serie en mag zij al twee seizoenen de boel leiden. Haar seizoenen behoren tot de best ontvangen van de serie.

Lees ook: Dood stuntman 'The Walking Dead' was te voorkomen?

Slecht ontvangen
Seizoen 8 scoort op Rotten Tomatoes slechts een goedkeuring van 64 procent bij critici. Fans vinden het ook het slechtste seizoen ooit, met een score van 48%. Daarmee deed All Out War het echt niet goed als verhaallijn. Negen van de tien slechtst ontvangen afleveringen van de serie ooit, behoren tot de twee seizoenen.

Lees ook: Hoe zal 'The Walking Dead' eindigen?

Enkel de aflevering Last Day on Earth, de finale van seizoen 6, behoort niet tot dat illustere rijtje en is ook enorm slecht ontvangen.

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, Recensies, Angela Kang, Scott Gimple

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws