search
'Star Trek: Picard' is géén vervolg op 'The Next Generation'
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' is géén vervolg op 'The Next Generation'

Mocht je dat gehoopt hebben...

Patrick Stewart is straks weer te zien als Jean-Luc Picard. Hij doet dat in een Amazon-serie gebaseerd op zijn bekende personage uit Star Trek: The Next Generation. Maar de serie is geen vervolg op die show.

Dat vertelt producent Akiva Goldsman tijdens een interview met Hollywood Outbreak. "Het was absoluut niet onze intentie om een vervolg op Next Gen te maken. Ik denk dat het qua stijl behoorlijk hybride is. Je zal een iets langzamere, zachtaardigere en meer lyrische serie zien. Eentje die sterk leunt op de personages," aldus Goldsman.

Lees ook: Seven of Nine in promo 'Star Trek: Picard'!

Hoop voor de toekomst
Volgens Goldsman moet het ook een hoopvolle serie zijn. "Hij doet eigenlijk hetzelfde als The Original Series, als Next Gen en Discovery. Namelijk hoop bieden voor een toekomst die beter is dan de wereld waar we vandaag in leven. Star Trek blijft dat nastreven en wat we doen, is wat DS9 enigszins deed, en Discovery ook, namelijk een verhaal vertellen over meerdere afleveringen. Zo kunnen de personages evolueren op een unieke manier. Dat is een nieuw soort Star Trek-serie, gemaakt door mensen die houden van heel veel soorten Star Trek."

Lees ook: Eerste blik op Borg Hugh in 'Star Trek: Picard'!

De serie is vanaf 23 januari te streamen op CBS All Access en Amazon Prime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen