search
Nieuwe seizoenen 'The Last Ship', 'Major Crimes' en 'Falling Skies'
Series / Nieuws

Nieuwe seizoenen 'The Last Ship', 'Major Crimes' en 'Falling Skies'

De shows van TNT hebben het afgelopen jaargang uitstekend gedaan.

TNT gaat door met de series The Last Ship, Major Crimes en Falling Skies. De drie shows behoren deze zomer tot de top 5 best bekeken series op de kabel. Vandaar dat The Last Ship nu mag rekenen op een tweede seizoen, bestaande uit dertien afleveringen. Major Crimes krijgt een vierde seizoen (15 afleveringen) en Falling Skies mag uitkijken naar het vijfde en laatste seizoen (10 afleveringen).


The Last Ship begint met een wereldramp waarbij de wereldbevolking flink wordt uitgedund. Kapitein Tom Chandler en zijn bemanning bevinden zich op hun schip en weten aan de dood te ontsnappen. Ze moeten zien om te gaan met het gegeven dat ze waarschijnlijk tot de laatste overlevenden behoren.

Major Crimes is een spin-off van de serie The Closer. het verhaal volgt Captain Sharon Raydor van de LAPD tijdens het oplossen van grote misdrijven.

In Falling Skies hebben buitenaardse wezens de strijd tegen de mens al grotendeels gewonnen. Ongeveer 90% van de mensheid is vermoord, en de overige 10% doet zijn best om te overleven. Problematisch daarbij is dat de buitenaardse wezens, die bekend staan als Skitters, kinderen ontvoeren en hen een soort harnas aanmeten. Dat harnas beheerst de gedachten van de kinderen, en het verwijderen leidt onherroepelijk tot de dood van het kind. De serie begint zes maanden na de invasie. Centraal staat de Second Massachusetts, een rebellenleger dat aangevoerd wordt door de gepensioneerde militair Dan Weaver, en geschiedenisprofessor Tom Mason.

Aanbevolen artikelen