Plotdetails tweede seizoen 'True Detective'

Plotdetails tweede seizoen True Detective

En welke personages zouden Taylor Kitsch en Colin Farrell moeten spelen?

Jim Pedd, 21 juli 2014 om 09:32

Er zijn steeds meer nieuwtjes over HBO-serie True Detective. Zo was er onlangs het gerucht dat Colin Farrell en Taylor Kitsch in onderhandeling zijn voor de hoofdrollen in het tweede seizoen. Nu zijn er nog wat nieuwe details uitgelekt over de serie. Volgens de laatste geruchten zal de serie zich concentreren op drie hoofdpersonen in tegenstelling tot wat showrunner Nic Pizzolatto eerder zei.
Het personage van Farrell heeft drugs- en woedeproblemen en dat van Kitsch zou een California Highway Patrol zijn, die geschorst is wegens het hebben van gemeenschap met een jonge vrouw die hij tijdens werktijd van de weg gehaald heeft. Verder zou het verhaal wederom een bovennatuurlijke connotatie hebben. Hieronder een vertaling van wat Screencrush schrijft.

”Het nieuwe mysterie wordt gelanceerd door de moord op Ray Caspar, City Manager van een fictieve stad in Californië. Van wat ik heb kunnen vinden zal een nieuwe, deels verzonnen, kaart van Pizzolatto essentieel zijn in het verhaal. Deel daarvan draait om het transportsysteem van de staat. Centraal staat een corrupt plan om Noord en Zuid-Californië aan elkaar te koppelen via een hogesnelheidstrein. Dat allemaal met hoge winsten in het vooruitzicht.”

Het is nog even wachten op officiële aankondigingen over het seizoen, maar lang zullen die waarschijnlijk niet meer op zich laten wachten.


Bron: Screencrush

Lees meer over: true detective, colin farrell, taylor kitsch, nic pizzolatto, hbo, serie, emmy, matthew mcconaughey, woody harrelson, the wrap, showrunner, seizoen twee, gerucht, casting, plotdetails

Informatie over de serie: True Detective

Populair nieuws