search

Ons nieuws van maandag 21 juli 2014

Nieuwe teaser 'Boardwalk Empire' S5
Series / Trailer

Nieuwe teaser 'Boardwalk Empire' S5

Nucky staat wederom voor grote uitdagingen.



HBO maakte onlangs bekend dat het vijfde seizoen van Boardwalk Empire op 7 september in première gaat. Na de eerdere teaser is er nu ook een tweede teaser verschenen van het afsluitende seizoen met acht afleveringen.

Het vijfde seizoen van Boardwalk Empire speelt zich zeven jaar na de gebeurtenissen in het vierde seizoen af. We krijgen te zien hoe het Enoch 'Nucky' Thompson (Steve Buscemi) omgaat met de beginjaren van de Grote Depressie in de States.

De serie van bedenker Terence Winter, ook bekend van zijn hitserie The Sopranos, krijgt een 8,7 op de IMDb en won onder meer twee Golden Globes en zeventien Emmy Awards. Topregisseur Martin Scorsese regisseerde de pilot.

Het vierde seizoen is overigens vanaf 20 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe seizoenen 'The Last Ship', 'Major Crimes' en 'Falling Skies'
Series / Nieuws

Nieuwe seizoenen 'The Last Ship', 'Major Crimes' en 'Falling Skies'

De shows van TNT hebben het afgelopen jaargang uitstekend gedaan.

TNT gaat door met de series The Last Ship, Major Crimes en Falling Skies. De drie shows behoren deze zomer tot de top 5 best bekeken series op de kabel. Vandaar dat The Last Ship nu mag rekenen op een tweede seizoen, bestaande uit dertien afleveringen. Major Crimes krijgt een vierde seizoen (15 afleveringen) en Falling Skies mag uitkijken naar het vijfde en laatste seizoen (10 afleveringen).

The Last Ship begint met een wereldramp waarbij de wereldbevolking flink wordt uitgedund. Kapitein Tom Chandler en zijn bemanning bevinden zich op hun schip en weten aan de dood te ontsnappen. Ze moeten zien om te gaan met het gegeven dat ze waarschijnlijk tot de laatste overlevenden behoren.

Major Crimes is een spin-off van de serie The Closer. het verhaal volgt Captain Sharon Raydor van de LAPD tijdens het oplossen van grote misdrijven.

In Falling Skies hebben buitenaardse wezens de strijd tegen de mens al grotendeels gewonnen. Ongeveer 90% van de mensheid is vermoord, en de overige 10% doet zijn best om te overleven. Problematisch daarbij is dat de buitenaardse wezens, die bekend staan als Skitters, kinderen ontvoeren en hen een soort harnas aanmeten. Dat harnas beheerst de gedachten van de kinderen, en het verwijderen leidt onherroepelijk tot de dood van het kind. De serie begint zes maanden na de invasie. Centraal staat de Second Massachusetts, een rebellenleger dat aangevoerd wordt door de gepensioneerde militair Dan Weaver, en geschiedenisprofessor Tom Mason.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Plotdetails tweede seizoen 'True Detective'
Series / Nieuws

Plotdetails tweede seizoen 'True Detective'

En welke personages zouden Taylor Kitsch en Colin Farrell moeten spelen?

Er zijn steeds meer nieuwtjes over HBO-serie True Detective. Zo was er onlangs het gerucht dat Colin Farrell en Taylor Kitsch in onderhandeling zijn voor de hoofdrollen in het tweede seizoen. Nu zijn er nog wat nieuwe details uitgelekt over de serie. Volgens de laatste geruchten zal de serie zich concentreren op drie hoofdpersonen in tegenstelling tot wat showrunner Nic Pizzolatto eerder zei.

Het personage van Farrell heeft drugs- en woedeproblemen en dat van Kitsch zou een California Highway Patrol zijn, die geschorst is wegens het hebben van gemeenschap met een jonge vrouw die hij tijdens werktijd van de weg gehaald heeft. Verder zou het verhaal wederom een bovennatuurlijke connotatie hebben. Hieronder een vertaling van wat Screencrush schrijft.

"Het nieuwe mysterie wordt gelanceerd door de moord op Ray Caspar, City Manager van een fictieve stad in Californië. Van wat ik heb kunnen vinden zal een nieuwe, deels verzonnen, kaart van Pizzolatto essentieel zijn in het verhaal. Deel daarvan draait om het transportsysteem van de staat. Centraal staat een corrupt plan om Noord en Zuid-Californië aan elkaar te koppelen via een hogesnelheidstrein. Dat allemaal met hoge winsten in het vooruitzicht."

Het is nog even wachten op officiële aankondigingen over het seizoen, maar lang zullen die waarschijnlijk niet meer op zich laten wachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow' en 'Flash' krijgen twee uur durende crossover
Series / Nieuws

'Arrow' en 'Flash' krijgen twee uur durende crossover

Afleveringen acht van beide series vormen een crossover.

TV Guide meldt dat er iets groots te gebeuren staat op televisie. Zender The CW maakt de serie Arrow en ook spin-off The Flash. Zoals we eigenlijk wel verwacht hadden, staat er een crossover te gebeuren voor de serie. Dat is de eerste keer dat de superhelden samen te zien zijn.

"Afleveringen acht van beide series, Arrow en Flash, zullen een twee uur durend crossover zijn," vertelde Andrew Kreisberg aan TV Guide. "En in aflevering vier is Felicity te zien in The Flash."

Arrow volgt de avonturen van miljonair en playboy Oliver Queen (Stephen Amell). Als hij na vijf jaar op een onbewoond eiland terug keert naar zijn geboortestad, Starling City, besluit hij het als de gemaskerde held Arrow op te nemen tegen de misdaad. En The Flash is een spin-off van de serie en volgt Barry Allen (Grant Gustin). Hij krijgt door een ongeluk in een deeltjesversneller superkrachten en gaat voortaan als The Flash door het leven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.