Nieuw op Netflix: 'How To Get Away With Murder' seizoen 5

Nieuw op Netflix: 'How To Get Away With Murder' S5

Het vijfde en voorlaatste deel uit de reeks staat vanaf Nieuwjaar op Netflix!

Geoffrey Ketels, 31 december 2019 om 17:51

Op 1 januari 2019 verscheen op Netflix het vierde seizoen van How To Get Away With Murder. Die traditie wil Netflix nu nog even in stand houden, want vanaf morgen, woensdag 1 januari 2020 is ook het vijfde en dus op één na laatste deel op de streamingdienst te bekijken.
How To Get Away With Murder vertelt het verhaal van Annalise Keating. Zij is niet alleen een briljante en charismatische, maar bovendien ook erg verleidelijke professor in crimineel recht. Keating is niet alleen een professor in crimineel recht, daarnaast werkt ze als docente 'Hoe kom je weg met moord'. Op een bepaald ogenblik moet niet alleen zij, maar ook haar klas aan de slag om de geziene leerstof in de praktijk om te zetten. Ze raken namelijk verwikkeld in een moord welke de hele universiteit op haar grondvesten doet daveren.

Prima scores
How To Get Away With Murder is een ongelofelijk populaire serie die bij het verschijnen van elk nieuw seizoen steeds kan rekenen op uitstekende scores. Dit valt ook te concluderen wanneer we de cijfers op gespecialiseerde websites gaan bekijken. Op de website IMDB krijgt de reeks bijvoorbeeld een globale score van 8,1/10. Op die andere website, namelijk Rotten Tomatoes is er sprake van een score van 93 procent voor wat de Average Tomatometer betreft en een Average Audience Score van 86 procent.

Wil jij alvast een voorsmaakje hebben van het nieuwe seizoen van How To Get Away With Murder dat vanaf morgen, woensdag 1 januari 2020 op Netflix te zien is? Bekijk dan zeker en vast nog even de hieronder terug te vinden trailer!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: How To Get Away With Murder, serie, Netflix

Informatie over de serie: How to Get Away with Murder

Populair nieuws