search
Mysterieuze teaser Netflix-serie 'Locke and Key'
Series / Nieuws

Mysterieuze teaser Netflix-serie 'Locke and Key'

Vanaf 7 februari te streamen!

Netflix gaat over een maand van start met de serie Locke and Key. Vandaag heeft het bedrijf een teaser vrijgegeven voor de verfilming van de comic van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. Voor fans zal het een geweldig moment zijn.

De serie moest namelijk heel wat tegenslagen doorstaan. Eerder probeerden 20th Century Fox en Hulu de serie gemaakt te krijgen en in beide gevallen lukte dat niet. Maar op vrijdag 7 februari 2020 is het dan eindelijk zover en is de show te zien. Hieronder kan je de trailer bekijken!



Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden om het leven komt, verhuizen de drie Locke-kinderen en hun moeder naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. Ze ontdekken dat het huis vol met magische sleutels zit, die allemaal verbonden zijn aan de dood van hun pa. Terwijl ze de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon die zich door niks tegen zal laten houden in zijn pogingen de sleutels te stelen.

Lees ook: Netflix maakt pilot horror-comic 'Locke & Key'

Locke and Key wordt omschreven als een coming-of-age mysterie dat draait om liefde, verlies en de onbreekbare band die families schept.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen