search
"Zeer controversiële 'Messiah'-serie is ongelofelijk saai"
Series / Nieuws

"Zeer controversiële 'Messiah'-serie is ongelofelijk saai"

De reeks blijkt helemaal niet te kunnen boeien tot aan het einde...

Er is reeds ongelofelijk veel inkt gevloeid over de nieuwe serie Messiah welke op Nieuwjaar op Netflix werd gelanceerd. Inmiddels heeft onder meer Jordanië beslist om de serie te bannen, maar ook de kritiek van de critics is er niet naast. De reeks blijkt volgens heel wat bronnen immers erg saai te zijn.

De serie Messiah is opgenomen in Jordanië en dat heeft blijkbaar kwaad bloed gezet bij de autoriteiten. In eerste instantie hadden ze Netflix nog verzocht om de reeks in Jordanië niet te lanceren, maar toen de streamingdienst daar geen gehoor aan wou geven heeft men er voor gekozen om de serie een ban op te leggen. Inmiddels zijn er op het internet ook menig aantal petities terug te vinden die Netflix willen dwingen om de reeks offline te halen. Tot dusver zonder succes.

Voorspelbaar
Ook vanuit de critics komt er echter steeds meer kritiek op de reeks. Onder meer op Forbes stond te lezen dat de serie de kijker niet blijft boeien. Eén van de recensenten gaf zelfs aan halverwege de reeks een paar keer de overstap te hebben gemaakt naar één of zelfs meerdere andere titels. Dat is natuurlijk niet meteen wat je verwacht van een thrillerserie die Messiah toch wel pretendeert te zijn. Of de kritiek daadwerkelijk terecht is moet iedereen voor zichzelf uitmaken.

Feit is en blijft wel dat Messiah vrij voorspelbaar is. Het merendeel van de kijkers zal dan ook al snel achterhalen wat de ware drijfveer is van het hoofdpersonage en ook het einde van de reeks laat zich al snel raden. Heb je Messiah nog niet gezien en wil je toch graag ontdekken waar alle controverse precies over gaat? Bekijk ze dan snel op Netflix! De onderstaande trailer geeft je alvast nog even een voorsmaakje.

Aanbevolen artikelen