search
Henry Cavills megasalaris voor 'The Witcher' onthuld
Series / Nieuws

Henry Cavills megasalaris voor 'The Witcher' onthuld

Wat kreeg de acteur betaald?

Acteur Henry Cavill heeft weinig te klagen als het op zijn salaris voor The Witcher aankomt. De acteur speelt in acht afleveringen de rol van Geralt of Rivia en zal dat waarschijnlijk nog wel een paar jaar mogen doen. En daar krijgt hij goed voor betaald.

Variety onthult dat Cavill de tiende best betaalde televisieacteur van 2019 is. Hij kreeg in totaal 3,2 miljoen dollar betaald voor zijn werk aan de serie. Dat komt dus neer op een nette 400.000 dollar per aflevering. Daarmee staat hij dus meteen hoog op de lijst als voormalig televisieacteur.

Lees ook: Henry Cavill raakte bijna blind door 'The Witcher'

Zeven seizoenen
Mogelijk mag Cavill ook nog best een tijdje van dit inkomen genieten. Netflix-showrunner Lauren Schmidt Hissrich zei laatst nog dat ze minstens zeven seizoenen door wil gaan. Tot daar is het verhaal in elk geval uitgewerkt door haar en haar collega's. Ze ziet het eerste seizoen ook meer als een prequel dan het echte begin.

Lees ook: Humor: Netflix zoekt een fulltime Witcher

We weten nu immers hoe hoofdpersonen Geralt, Yennefer en Ciri elkaar hebben leren kennen. Nu gaan we dus eindelijk zien wat zij voor elkaar kunnen betekenen en welke rol zij hebben in het verhaal van de wereld als geheel. Dat wordt nog wat!

Aanbevolen artikelen