search
In 'Lucifer' seizoen 5 gaan we eindelijk God ontmoeten!
Series / Nieuws

In 'Lucifer' seizoen 5 gaan we eindelijk God ontmoeten!

Het personage was tot nu toe nog niet te zien.

In het laatste seizoen van de serie Lucifer gaan we niemand minder dan God ontmoeten. Acteur Dennis Haysbert speelt de rol in het vijfde seizoen van de serie. We hoorden de beste man eerder al spreken in bonusafleveringen.

Het gaat dan om bonusafleveringen voor het derde seizoen van de serie. Toen werd de stem van God ingesproken door Neil Gaiman, medebedenker van de comics. De kans is groot dat God behoorlijk wat te vertellen heeft aan zijn twee zoons: Lucifer en Amenadiel. Volgens showrunner Joe Henderson, die met Entertainment Weekly sprak, "was hij mijn voornaamste keus. En we hadden geluk, want hij was de eerste en enige die we de rol aangeboden hebben."

Lees ook: De serie 'Lucifer' heeft een online record in 2019!

Vijfde seizoen
Het vierde seizoen van de serie eindigde ermee dat Lucifer terugkeerde naar de hel. Voordat hij dat deed, vertelde Detective Chloe Decker dat ze van hem hield. Een opmerkelijke keuze. En dat wordt iets dat nog interessant wordt in het volgende seizoen. "We vroegen ons af wat we wilden zien gebeuren tussen Chloe en Lucifer in het vijfde seizoen. Wat we nog niet verkend hadden. En dat willen we in seizoen 5 allemaal laten zien," aldus Henderson.

Lees ook: Laatste reeks 'Lucifer' in twee delen te zien op Netflix

In het laatste seizoen ontmoeten we Lucifer als hij zich in de hel bevindt, maar wordt hij snel bezocht door Amenadiel die hem nodig heeft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen