Laatste reeks 'Lucifer' in twee delen te zien op Netflix

Laatste reeks 'Lucifer' in twee delen te zien

Netflix heeft besloten het wat langer te laten duren voordat het einde hier is.

Jim Pedd, 29 oktober 2019 om 17:56

Netflix brengt Lucifer terug voor nog één reeks. Daarna is het gedaan met de serie rond de man uit de hel. Maar toch moeten we wel nog even wachten op het einde, want de finale wordt opgesplitst in twee delen.
Dat laat hoofdrolspeler Tom Ellis weten in een interview. “Het vijfde seizoen wordt in twee helften gedeeld,” vertelde hij. “Netflix brengt straks acht afleveringen online. Daarna nemen we even pauze en dan komen ze terug met nog eens acht afleveringen.”

Lees ook: Lucifer toch niet in Crisis on Infinite Earths

Laatste reeks
De serie werd eigenlijk al bij het derde seizoen stopgezet. Toen sprong Netflix echter in het gat en werd de serie vernieuwd voor een vierde reeks. Dat scoorde prima bij de kijker en dus bestelde Netflix ook een vijfde seizoen. Maar dat dan weer wel met een kleine catch: de vijfde reeks zou ook meteen de laatste worden.

Lees ook: "Netflix geef 'Lucifer' a.u.b. een zesde seizoen!"

Een maand nadat Netflix dat nieuws bekend had gemaakt, kwam de streamer wel met goed nieuws voor fans: het seizoen wordt niet tien, maar zestien afleveringen lang. Die zijn straks dus verspreid over twee helften te zien.

Bron: EW

Lees meer over: Netflix, Lucifer, Tom Ellis

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws