'The Witcher' dumpt controversieel element voor tweede seizoen

Ditmaal wordt het allemaal wat makkelijker.

Jim Pedd, 8 januari 2020 om 18:30

Het tweede seizoen van The Witcher mist een bepaald, toch niet oncontroversieel element van de eerste reeks. De eerste acht afleveringen bevatten een ietwat verwarrende verhaalstructuur en vertelden alles over meerdere tijdlijnen. Dat verandert in de toekomst.
Showrunner Lauren Schmidt Hissrich was in een draadje op Reddit heel duidelijk over de serie. Ze had nooit verwacht dat dit zo’n controversieel element zou zijn. Hieronder de volledige post:
“De narratieve structuur stak zo in elkaar, zodat we de korte verhalen rond Geralt konden vertellen (als je het mij vraagt, vormen die de basis van de hele wereld van Witcher), en om tegelijk Ciri en Yennefer onderdeel te maken van de actie. Die verhalen gebeuren niet tegelijk, dus we wisten dat we iets met de tijd moesten spelen. Dat verandert absoluut in het tweede seizoen, want de verhalen zijn nu samen gaan lopen.

Lees ook: Verwarrende tijdlijnen 'The Witcher' ontrafeld

Eerlijk? Ik had niet verwacht dat dit een van de meest controversiële elementen van de serie zou worden. Ik heb veel mensen horen zeggen dat ze het pas bij aflevering 4 door hadden. Dat is ook precies wat we verwacht hadden. Voor mij is het een persoonlijke keuze. Ik houd ervan om films te kijken waarbij ik de structuur niet meteen door heb. Andere mensen niet. In dit geval, zullen de mensen die het haatten blij zijn, want het tweede seizoen is anders gestructureerd.”

Dus in het tweede seizoen volgen we een wat meer rechttoe, rechtaan verhaal!

Lees ook: Stoere video toont spectaculaire stunts 'The Witcher'!

Bron: Reddit

Lees meer over: The Witcher, netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws